reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Podejrzewali to zakażenie przez te zielone wody, ale dopiero w poradni hematologicznej powiedzą co i jak. Może też być małoplytkowość wrodzona. Ostatnio byliśmy w piątek u pobrania krwi i dzisiaj żeby na jutrzejszą wizytę były nowe wyniki. Ostatnio nic nie spadło a teraz tak.

reklama
Mika co za chora sytuacja przed porodem, niestety też nie znam się co w takie sytuacji. Staraj się nie denerwować, myśl o maluszku jeszcze chwila i będziecie razem i to się liczy, a reszta się jakoś ułoży.

Magdalena trzymam kciuki za Filipka, biedny bo ciągle ta krew muszą mu pobierac, a z rączki czy główki??

Papercut cieszę się że już lepiej, ale maraton sobie zrobilas:) super

Beata z nóżki. Dzisiaj obie miał kłute. On cały jest już pokłuty przez te szpitalne wenflony i badania. Same siniaki a stópki to takie tyci że aż żal. I jak tu się nie denerwować... Eh.

niunia- to super, ze już w domku :-) :) jak tam spotkanie a córeczką I przywitanie nowego członka rodziny?

helleovet- nie wiedziałam, ze masz męża holendra. a to ciekawa tradycja.

Magdalena T - to powodzenia jutro w poradni! daj znać jak coś będzie wiadomo.

Hej laski ;)

Mój synek bardzo grzeczny , śpimy normalnie i w ciągu dnia tez mam czas :) przyjechała moja mama wiec mam mniej czasu na forum .

Czuje się super, dziś ściągnęli mi szwy i podobno rana goi się super i dawno nie widzieli żeby tak szybko do siebie dochodzić. Naprawdę tak to mogę rodzic :D

Mika współczuję Ci kochana.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka a nie mówiłam że cesarka nie taka zła? Super że u ciebie wszystko ok. Mi też dziś obcieła położna te końcowe nitki przy ranie. Też goi sue wszystko ładnie więc chociaż to dobre :p

Latika słodka dziewczynka i ta czuprynka super:)

Mamakulka Igi jaki przystojniak:)
Kochane bobaski :*

Ja nie mogę się wyspać niby moja mała grzeczna śpi ale przez sen tak jakoś dziwnie jęczy, stęka i za chwilę dalej śpi a ja się budzę i do niej z cyckiem bo myślę że chce już jesc. Jakoś tak dziwnie bo z reguły dzieci się budza płaczą zmiana pieluszki karmienie i tyle a mała takie dziwne odgłosy z siebie wydaje i to tak głośno że czasem synka budzi:/ nie wiem czemu tak

Beata a może brzuszek ja męczy? Moj też czasami tak dziwne odgłosy miał ale zaczęłam podawać kropelki sab simplex ale systematycznie prawie do każdego karmienia i jest lepiej bardziej spokojny się zrobił.
Ja już po malu wracam na swoje tory :-) depresja minęła po porodzie i umie się już zorganizować :-)

Co do rany po cc ja nie mam sciaganych szwów.... Mam rozpuszczalne.
Dobrze ze zakażenie mija i oby tak dalej!
Trzymam kciuki za was dziewczyny jeszcze trochę i się zacznie sajgon! :-)

reklama
moja tez przez sen pojekuje wierci sie napina leci bak i spi dalej :D potrafi nawet poplakac chwile przez brzuszek nie wybudzajac sie

kurde zdjeli te szwy tak sie przygladam i wczoraj przed snem byla dziurka w cieciu malenka teraz jak zmienialam opatrunek sa juz dwie.. rozchodzi mi sie? chyba jutro znowu wycieczka do szpitala mnie czeka

Do góry