reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Podejrzewali to zakażenie przez te zielone wody, ale dopiero w poradni hematologicznej powiedzą co i jak. Może też być małoplytkowość wrodzona. Ostatnio byliśmy w piątek u pobrania krwi i dzisiaj żeby na jutrzejszą wizytę były nowe wyniki. Ostatnio nic nie spadło a teraz tak.

reklama
Mika co za chora sytuacja przed porodem, niestety też nie znam się co w takie sytuacji. Staraj się nie denerwować, myśl o maluszku jeszcze chwila i będziecie razem i to się liczy, a reszta się jakoś ułoży.

Magdalena trzymam kciuki za Filipka, biedny bo ciągle ta krew muszą mu pobierac, a z rączki czy główki??

Papercut cieszę się że już lepiej, ale maraton sobie zrobilas:) super

Beata z nóżki. Dzisiaj obie miał kłute. On cały jest już pokłuty przez te szpitalne wenflony i badania. Same siniaki a stópki to takie tyci że aż żal. I jak tu się nie denerwować... Eh.

niunia- to super, ze już w domku :-) :) jak tam spotkanie a córeczką I przywitanie nowego członka rodziny?

helleovet- nie wiedziałam, ze masz męża holendra. a to ciekawa tradycja.

Magdalena T - to powodzenia jutro w poradni! daj znać jak coś będzie wiadomo.

Hej laski ;)

Mój synek bardzo grzeczny , śpimy normalnie i w ciągu dnia tez mam czas :) przyjechała moja mama wiec mam mniej czasu na forum .

Czuje się super, dziś ściągnęli mi szwy i podobno rana goi się super i dawno nie widzieli żeby tak szybko do siebie dochodzić. Naprawdę tak to mogę rodzic :D

Mika współczuję Ci kochana.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamakulka a nie mówiłam że cesarka nie taka zła? Super że u ciebie wszystko ok. Mi też dziś obcieła położna te końcowe nitki przy ranie. Też goi sue wszystko ładnie więc chociaż to dobre :p

Latika słodka dziewczynka i ta czuprynka super:)

Mamakulka Igi jaki przystojniak:)
Kochane bobaski :*

Ja nie mogę się wyspać niby moja mała grzeczna śpi ale przez sen tak jakoś dziwnie jęczy, stęka i za chwilę dalej śpi a ja się budzę i do niej z cyckiem bo myślę że chce już jesc. Jakoś tak dziwnie bo z reguły dzieci się budza płaczą zmiana pieluszki karmienie i tyle a mała takie dziwne odgłosy z siebie wydaje i to tak głośno że czasem synka budzi:/ nie wiem czemu tak

Beata a może brzuszek ja męczy? Moj też czasami tak dziwne odgłosy miał ale zaczęłam podawać kropelki sab simplex ale systematycznie prawie do każdego karmienia i jest lepiej bardziej spokojny się zrobił.
Ja już po malu wracam na swoje tory :-) depresja minęła po porodzie i umie się już zorganizować :-)

Co do rany po cc ja nie mam sciaganych szwów.... Mam rozpuszczalne.
Dobrze ze zakażenie mija i oby tak dalej!
Trzymam kciuki za was dziewczyny jeszcze trochę i się zacznie sajgon! :-)

reklama
moja tez przez sen pojekuje wierci sie napina leci bak i spi dalej :D potrafi nawet poplakac chwile przez brzuszek nie wybudzajac sie

kurde zdjeli te szwy tak sie przygladam i wczoraj przed snem byla dziurka w cieciu malenka teraz jak zmienialam opatrunek sa juz dwie.. rozchodzi mi sie? chyba jutro znowu wycieczka do szpitala mnie czeka

Do góry