reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny :) u nas tez dzis kiepsko. Samopoczucie kiepskie bo termin Sie zbliza a Nic Sie Nie dzieje :( a Nie chce znow wyladowac w szpitalu Na wywolywaniu I zostawic nasza corcie Na kilkanascie dni sama w domu :( Chodz po cichu wierze ze do pojscia do szpitala zostalo 9 dni Wiec Wszystko moze Sie wydarzyc :)! I Samo Sie zacznie :)

A Nic tez ciezka bo maly Pewnie smacznie spij, brzuch Sie robi miekki widc Nie Wiem Czy tyle tluszczu Mam Czy po prostu dziecko Sie Tak uklada, a Ja Ruszam
I czekam Na jakis znak od niego I dopiero po kilkunastu ruchach da znac a juz zawolu prawie dostaje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzis nawet noc dobrze oprocz tego ze jak sie przebudzilam na siku o 4 to potem zasnac nie moglam bo mąż chrapal:-( a jak go szturchalam to tylko zmoienial bok i chrapal dalej :-( i zasnelam przed 6 pospalam do 8 u mnie tez termin coraz blizej i zero skurczy maskra mam nadzieje ze nie przenoszę

Mamakulka nie ma co sie denerwowac wszystko jest dla ludzi przerzyjesz cc i juz niedlugo bedziesz tuluc malego powinnas sie cieszyc:-)

mika mi tez w nocy twardnieje strasznie, w dzien troche lepiej ale faktycznie polez sobie i magnez wez (no chyba, ze nie chcesz tego wyciszac)

jakiego dola mamakulka wez przestan! sa i plusy cesarki to na nich sie skupiaj ;p

koronkaa meza pomecz moze cos ruszy :D

Hej! Wy o porodzie marzycie a ja o powrocie do domu wreszcie. Powiem Wam że pobyt w szpitalu działa na mnie mega źle... Ataki paniki już dostaje. Codziennie mam nadzieję a tu kiszka... Liczyłam na wypis w niedzielę ale nie... Podobno poniedziałek. Ja już tu nie wytrzymuje a gdzie jeszcze te 3 dni :-( owszem zdrowie synka najważniejsze ale moje hormony tu szaleją i chce mi się wręcz beczeć z bezradności. A jeszcze może mnie tylko mąż odwiedzić i nikt inny :-(

Po cesarce zaraz, po wcześniejszym rozstaniu sie z mężem przed operacja i potem dopiero na następny dzień , dreszczy itp tak rozbita się nie czułam jak teraz :-(

Mam nadzieję że was to ominie dziewczyny;-) nawet nie nadążam Was czytać :-/

magdalena juz niedlugo, ja tez nie znosze szpitali mam nadzieje, ze bede jak najkrocej bo to depresji mozna tam dostac, wyjdziesz na pewno bedzie 100x lepiej :)

Mam wrażenie że ten poniedziałek jest odległy jak kosmos. Staram się pocieszać że aby dwa dni i trochę ale i tak dopada mnie depresja. Wiedziałam że pobyt w szpitalu źle na mnie zadziała ale nie ze aż tak :-/

No chyba wszystkie nie w sosie bo to juz tak ciezko a dzidzie nie wychodza:( codziennie ten sam cyrk ze spaniem niewygodnie jak cholera ciezko sie ruszyc a co dopiero isc siku. Czuje nisko dzidzie ale nic aie nie rusza.. ja tez nie chce wywolywania :(
Mamakulka ja na twoim miejscu skakalabym z radosci ze juz zobacze moje dziecko i w koncu moje cialo zacznie dochodzic do siebie! 3maj sie bedzie dobrze dla lekarzy to chleb powrzedni nie ma sie czym martwic:)
A reszta no cuz czekamy dziewczyny :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry