reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny :) u nas tez dzis kiepsko. Samopoczucie kiepskie bo termin Sie zbliza a Nic Sie Nie dzieje :( a Nie chce znow wyladowac w szpitalu Na wywolywaniu I zostawic nasza corcie Na kilkanascie dni sama w domu :( Chodz po cichu wierze ze do pojscia do szpitala zostalo 9 dni Wiec Wszystko moze Sie wydarzyc :)! I Samo Sie zacznie :)

A Nic tez ciezka bo maly Pewnie smacznie spij, brzuch Sie robi miekki widc Nie Wiem Czy tyle tluszczu Mam Czy po prostu dziecko Sie Tak uklada, a Ja Ruszam
I czekam Na jakis znak od niego I dopiero po kilkunastu ruchach da znac a juz zawolu prawie dostaje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzis nawet noc dobrze oprocz tego ze jak sie przebudzilam na siku o 4 to potem zasnac nie moglam bo mąż chrapal:-( a jak go szturchalam to tylko zmoienial bok i chrapal dalej :-( i zasnelam przed 6 pospalam do 8 u mnie tez termin coraz blizej i zero skurczy maskra mam nadzieje ze nie przenoszę

Mamakulka nie ma co sie denerwowac wszystko jest dla ludzi przerzyjesz cc i juz niedlugo bedziesz tuluc malego powinnas sie cieszyc:-)

mika mi tez w nocy twardnieje strasznie, w dzien troche lepiej ale faktycznie polez sobie i magnez wez (no chyba, ze nie chcesz tego wyciszac)

jakiego dola mamakulka wez przestan! sa i plusy cesarki to na nich sie skupiaj ;p

koronkaa meza pomecz moze cos ruszy :D

Hej! Wy o porodzie marzycie a ja o powrocie do domu wreszcie. Powiem Wam że pobyt w szpitalu działa na mnie mega źle... Ataki paniki już dostaje. Codziennie mam nadzieję a tu kiszka... Liczyłam na wypis w niedzielę ale nie... Podobno poniedziałek. Ja już tu nie wytrzymuje a gdzie jeszcze te 3 dni :-( owszem zdrowie synka najważniejsze ale moje hormony tu szaleją i chce mi się wręcz beczeć z bezradności. A jeszcze może mnie tylko mąż odwiedzić i nikt inny :-(

Po cesarce zaraz, po wcześniejszym rozstaniu sie z mężem przed operacja i potem dopiero na następny dzień , dreszczy itp tak rozbita się nie czułam jak teraz :-(

Mam nadzieję że was to ominie dziewczyny;-) nawet nie nadążam Was czytać :-/

magdalena juz niedlugo, ja tez nie znosze szpitali mam nadzieje, ze bede jak najkrocej bo to depresji mozna tam dostac, wyjdziesz na pewno bedzie 100x lepiej :)

Mam wrażenie że ten poniedziałek jest odległy jak kosmos. Staram się pocieszać że aby dwa dni i trochę ale i tak dopada mnie depresja. Wiedziałam że pobyt w szpitalu źle na mnie zadziała ale nie ze aż tak :-/

No chyba wszystkie nie w sosie bo to juz tak ciezko a dzidzie nie wychodza:( codziennie ten sam cyrk ze spaniem niewygodnie jak cholera ciezko sie ruszyc a co dopiero isc siku. Czuje nisko dzidzie ale nic aie nie rusza.. ja tez nie chce wywolywania :(
Mamakulka ja na twoim miejscu skakalabym z radosci ze juz zobacze moje dziecko i w koncu moje cialo zacznie dochodzic do siebie! 3maj sie bedzie dobrze dla lekarzy to chleb powrzedni nie ma sie czym martwic:)
A reszta no cuz czekamy dziewczyny :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry