reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Mi synek wlasnie pobudkę zrobil przed chwila. Az dziwne bo ostatnio spi do 8. Przyzwyczaja mamusie do wstawania;)
Wiecie co, bylam wczoraj z synkiem na placu zabaw. Byl jakis tatuś z córeczka 3 miesieczna w wózku. Moj syn az piszczal do mnie: Mamo, chodź cos Ci pokaze! I prowadzi mnie do tej dzidzi. Stoi z wielkim uśmiechem nad wózkiem i glaszcze dziewczynke po brzuszku dumny z siebie (oczywiście za zgoda taty malej pociechy) ;) Az mi sie tak ciepło na serduchu zrobilo... Troche mniej zaczelam sie obawiać jak to będzie gdy Malutka pojawi się na świecie:)
Pepercute świetnie, ze za kilka chwil praktycznie bedzie dzidziuś przy Tobie. W sumie przy każdej z nas, ale nie wszystkie "znamy dzień i godzinę", wiec masz przewagę:)
A i zowu bym zapomniala: czy mogę prosić namiary na maila?
Milego dnia dla wszystkich:)

reklama
Nieprzespana noc za nami, jaka ja zmęczona jestem:-( mała w dzien słodko spała a w nocy nie mogła sie do piersi przystawić, sie męczyłam i za cholerę nie chciała złapać, położna mowila ze mam za duże brodawki;-o dzisiaj była pierwsza kąpiel, mała dostała uczulenie od rzeczy ze szpitala a w swoje nie mozna ubrać;-( co za głupota! Była na badaniu słuchu i wszystko dobrze;-) dziewczyny to co mówią o tym spaniu na zapas w ciazy to prawda! Ja nie wierzylam Basia lepiej dla Ciebie i dla dzidziusia chyba ta cesarka, e tym stresie porod moze byc trauma:-( dzidziuś najważniejszy ja posłuchała bym położnej;-)

Dzień dobry :-) dzis nocka nawet nie byla zla:-) 3 razy wsyawalam na siusiu ale udawalo mi sie odrazu zasnąć troche sie zmartwilam bo od rana i na wieczor ostatnio Kubuś szalsl w brzuszku a teraz ledwo smyrniecia czulam woec sobie posluchalam serduszka a ono bije jak dzwon :-) wiec sie uspokoilam milego dnia kobietki i trzymam kciuki za dzisiejsze cc wizyty i niespodzianki

dzien dobry. w koncu i mnie wlaczyl sie syndrom wicia gniazda. moze dlatego ze maz wrocil a moze dlatego ze coraz czescie mam te bole "miesiaczkowe" i sie troche wystrachalam. od rana mam ogrom energii wiec trzenlba wykorzystac. maz posprzata lazienke wiec troche mi odejdzie. pozdrawiam was serdecznie i uciekam na plac boju ;)

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

a ja dzisiaj zaszalalam! spalam 23-00 siku 00-4 siku 5-7 siku 7-10 jakby mnie moj nie obudzil to bym dalej spala :D brzuch mnie strasznie rozbolal az mi sie niedobrze zrobilo ale wzielam buscopan i przeszlo wiec to nie to :)

reklama
Do góry