reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

no Papercut dziś Ci się spanie udało :D chociaż raz :p
niunia wiem że dużo czasu jeszcze, ale nie pogniewałabym się gdyby w przyszłym tygodniu się zadziało :)

reklama
noo wyspalam sie jest ekstra :) wszystkie chcemy juz dzieciaczki, jak mnie ten brzuch rozbolal to pierwsze co pomyslalam biorac rozkurczowe, to ze moze by nie zadzialaly i dzisiaj sobie pojade coreczke poznac :D

ja też jeszcze nie...
wypraiwiłam dzieci do dziadków I mam tydzień spokoju. mam nadzieję, że w tym czasie ogarnę do końca pranie, sprzątanie I zacznę przygotowywać torbę do szpitala I prać jakieś ciuszki, muszę przywieźć ze strychu od mamy.

Paper nie za dobrze Ci z tym spaniem ? :p
Ja myślałam, że dziś się w nocy popłaczę. Tak mnie brzuch bolał i ciągle to siku. Jakbym mogła to bym sobie sama cewnik na noc założyła :D

Mnie wczoraj takie przemyślenia dopadły, że za tydzień mała będzie z nami. Mój synek doczekać się też nie może, ale jak w praktyce to będzie wyglądało to się okaże :) mimo, że 6 latek czyli już rozumny chłopiec to jest z niego taki mamusiowy przytulak, że szok :)

Ja też bym położnej posłuchała, zna się na pewno kobita. Chyba najgorzej to mieć traumę po porodzie. Jeśli radzą cc to bym im zaufała :) Łatwo mówić nie martw się, ale serio nie martw się :D będzie dobrze ;)

Mamakulka ale dobrze, że Cię wypuścili na te 3 dni. Jakby mnie tak z miejsca zgarneli i nie puścili to denerwowałabym się, że coś tam w domu nie skończyłam a miałam skończyć :)

Po zważeniu mojej (3600) też chyba włoże większe ciuszki do walizki bo wpakowałam tylko 56. Nie wiem ile może mieć długości. Przez ostatnie tygodnie dr mówił jaka drobinka jaka drobinka a tu wcale nie takie maleństwo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewix to mozna sie wkurzyc.. mi twardnieje brzuch ale tak zwyczjnie jak zawsze nic szczegolnego..
Dominika to z jednej strony odpoczniesz od pociech a z drugiej w domu kupe roboty. Ja juz w domu mam zrobione posprzatane i wszystko przygotowane czekam az Wiki zechce wyjsc dzis zaczynam 39t :)
Mamakulka no ja tez sie zastanawiam czy nie wsadzic do torby wiekszych ubranek bo sie moge zdziwic bo porodzie te 56 niektore takie malusie[emoji14]Ja dzis odpoczywam bylam tylko obok w sklepie. Czekam na szwagierka z malusia Zosią:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewix to mozna sie wkurzyc.. mi twardnieje brzuch ale tak zwyczjnie jak zawsze nic szczegolnego..
Dominika to z jednej strony odpoczniesz od pociech a z drugiej w domu kupe roboty. Ja juz w domu mam zrobione posprzatane i wszystko przygotowane czekam az Wiki zechce wyjsc dzis zaczynam 39t :)
Mamakulka no ja tez sie zastanawiam czy nie wsadzic do torby wiekszych ubranek bo sie moge zdziwic bo porodzie te 56 niektore takie malusie[emoji14]Ja dzis odpoczywam bylam tylko obok w sklepie. Czekam na szwagierka z malusia Zosią:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No dokladnie,wkurzyłam sie. No ale cóż nic nie poradzę.

Do góry