reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Basia współczuje, noe denerwuj sie. Oby mężowi szybko przeszedł ten półpasiec. Dzieki za rady dziewczyny, niby ładnie ssie ale ulewa jej sie często i nie wiem czy z przejedzenia czy powietrza dużo łyka. Jutro laktacyjna spytam. Jeszcze teraz pierwsza czkawkę dostała. Kumpela miała cesarkę wczoraj i jak patrzę na nią to chyba SN lepszy. Ale dziewczyny z
Planowymi cesarkami trzymam kciuki żebyście szybko do siebie doszły!;-)

reklama
Ja pamiętam jak z córą było też mi hormony szalały a jak mi powiedzieli że muszę zostać jeszcze dzień dłużej to popłakałam się masakra i nawet nie umiałam sobie wytłumaczyć dlaczego płacze. Rozumiem więc Was w 100% mi przeszło zaraz ale mojej koleżance nie jakoś trwało u niej miesiąc prawie w depresje wpadła na szczęście się otrząsnęła także dziewczyny trzymajcie się będzie dobrze

Czekamy na kolejne dzieciaczki :) powodzenia

Agata Nie pij takich soczkow, mi mama winogrona przynioslal I Nie pozwolily mi zjesc bo potem brzuszek boli dzidzie a szkoda zeby maluszek sie meczyl. Powiedzialy ze zadnych pomaranczy, owocow pestkowych, tylko banan jablko I marchew I takie pije soczki I takie jem owoce

ja tez dostaje od razu i nad tym mysle wlasnie ale jak ma mnie leb bolec 2tyg to chyba sie powstrzymam :D jak mnie 3 dni boli to chora jestem a co dopiero dluzej

noo tak czy inaczej nie ma co sie negatywnie nastawiac bedzie co ma byc przynajmniej uniknelas luznej pochwy bo jak z ignasia taki klocek to na pewno by cie uszkodzil ;p trzeba szukac plusow

Mayumi, Magdalena T. będzie lepiej, dajcie sobie prawo do tych wszystkich emocji, przytulam :)
polcia mi też drętwieją kończyny, też mam mrowienia, a ból tylko wtedy, gdy trzymam nogę albo rękę dłużej w jednej pozycji bez ruchu. Do tego sporo spuchły mi ręce i nogi. Najgorzej jest w nocy.
agata mój synek po porodzie tez nie akceptował prawej piersi, to tylko ją dostawał aż załapał. Powodzenia z karmieniem.
basia7777 jak chorowałaś lub się zaszczepiłaś na ospę to półpasiec ci nie groźny, jeśli na ospę nie chorowałaś wtedy możesz się zarazić, chociaż to nie jest tak zaraźliwe jak ospa. Ja bym odizolowała męża na czas choroby, gdy Maleństwo będzie w domu, bo jest duże ryzyko, że noworodek się zarazi. Jak już urodzisz porozmawiaj z lekarzem.
mamakulka rozumiem twoją frustrację, bez sensu cię tam trzymają, o wiele lepiej byłoby czekać w domu, trzymaj się!

reklama
Do góry