reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No właśnie nie swędzi i nie piecze, pojawiło się w czwartek ze skurczami dlatego zastanawiam się nad wodami. Tyle, że na ip mnie zapytali o infekcję, więc chyba myśleli, że to infekcja.

reklama
To pozostaje wierzyć, że się znają i uznali, że to jednak nie upławy skoro nic z tym nie zrobili. Swoją drogą w szybkim tempie to rozwarcie ci się zrobiło, no ale możesz jeszcze po terminie urodzić, czego oczywiście ci nie życzę. :)
Ciekawa jestem jak tam u mnie, dziś skurczy brak, wizyta dopiero w czwartek...

Aza ja też ostatnio tak miałam.. Takie lekko bolesne skurcze i zaraz mi wycieklo trochę. A czy dziewczyny przed porodem dziecko jest bardziej ruchliwe czy też mniej? Czy nie ma to znaczenia?

[emoji173]

Mi dzisiaj zaczyna odchodzić czop...niestety ale żółto zielony więc muszę wziąść namatycyne bo jakaś infekcja jeszcze do tego jest... Kurde. Mam nadzieję że na dniach urodze...chcę mieć to za sobą..

A imię to chyba jednak zmiana i będzie Olaf..

Dziewczyny! Trzymamy za Was kciuki, szybkiego powrotu do domu!
No to która pierwsza zostanie sierpniówką?
Ja chcę ją chce![emoji23][emoji39][emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aza ja też ostatnio tak miałam.. Takie lekko bolesne skurcze i zaraz mi wycieklo trochę. A czy dziewczyny przed porodem dziecko jest bardziej ruchliwe czy też mniej? Czy nie ma to znaczenia?

[emoji173]
Moje jest bardziej ruchliwe

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Właśnie mój wczoraj dał taki pokaz, że myślałam, że walne [emoji3] on ogółem jest bardzo ruchliwy ale wczoraj aż nie dowiedziałam, że można tak kopać [emoji1]

[emoji173]

Ja dzisiaj dostałam pierwszy zastrzyk że sterydem. Jutro drugi i ciekawe co dalej. Mówili że wpłynie i na płuca dzidziusia i na moje płytki ze może się ustabilizuja. Pewnie w poniedziałek się dowiem jaki plan bo teraz w weekend cisza

reklama
Niunia ja mam zamiar normalnie w końcu sobie pozwolić na seksy bo radzimy sobie inaczej a seksu normalnego to z pół roku nie było bo najpierw nie mogłam a później czułam dyskomfort ale podejście kolejne musi być bo po porodzie to nie wiadomo co będzie.

Mój od 2 dni taki trochę mniej aktywny. Rusza się mocno aż mną trzęsie ale jednak ma w ciągu dnia stany spiocha :)

Dzisiaj aktywny dzień. Narobilam ogórków! Kurde mówię Wam taki power. Podobno przed porodem tak jest więc może się szykuje. Jestem 38 i 1 wiec juz można rodzic :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry