reklama
koronkaa
Fanka BB :)
Agata gratuluje wlasnego M
Aza czekaj jeszcze do tego bezpiecznego okresu I pozniej niech dzieje Sie co chce
Dziewczyny Mam Intymne pytanie odnosnie uplawow. Wy tez je macie ?
I Jak Ma wygladac ten czop? Czy on moze odchodzic po trochu? Bo Ja Mam co jakis czas Na wkladce taka galatetke mala ale lekarka zawsze mowila mi Ze to uplawy I dawala mi tabletki dopochwowe. A kiedys wczesniej powiedziala ze to czop Jak bylam w 20 ktoryms tyg :/ I sama juz Nie Wiem Co to moze byc I Czy moge z moim mezem hehe bo wyczytalam Na necie Ze Jak czop odchodzi to ju Nie mozna :/
W poprzedniej ciazy Nie widzialam zeby mi odszedl Chyba zd z wodami Na porodowce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aza czekaj jeszcze do tego bezpiecznego okresu I pozniej niech dzieje Sie co chce
Dziewczyny Mam Intymne pytanie odnosnie uplawow. Wy tez je macie ?
I Jak Ma wygladac ten czop? Czy on moze odchodzic po trochu? Bo Ja Mam co jakis czas Na wkladce taka galatetke mala ale lekarka zawsze mowila mi Ze to uplawy I dawala mi tabletki dopochwowe. A kiedys wczesniej powiedziala ze to czop Jak bylam w 20 ktoryms tyg :/ I sama juz Nie Wiem Co to moze byc I Czy moge z moim mezem hehe bo wyczytalam Na necie Ze Jak czop odchodzi to ju Nie mozna :/
W poprzedniej ciazy Nie widzialam zeby mi odszedl Chyba zd z wodami Na porodowce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiek1105
Jejusku!! Przepraszam, pisze z telefonu i on lubi sie zawieszać, przy przewijaniu czasami samo cos się zaznaczy i nawet nie wiem co. Wiec bardzo Cie przepraszam!!Gosiek1105 co takiego napisałam, że uznałaś mój wpis za "niezbyt mądry"?
Współczuję Wam pobytu w szpitalach, tym bardziej jeśli są bez sensu, ale jak napisała mamakulka, to chodzi o wyciągnięcie kasy z nfz.
Matko, to ktoś jeszcze z sierpniówek pracuje?? Podziwiam, ja już od dawna nie mam pary.
jaspis
Dla mnie to, że w nas powstaje nowe życie też jest cudem. Pamiętam jak po urodzeniu syna nie mogłam się nadziwić, że powstał tak idealny w każdym calu mały człowiek, że ma rączki, że ma paluszki, paznokcie, oczka, uszy i nawet dziurkę w dupce
Dziś już u mnie lepiej psychicznie, ale za to cały dzień boli mnie mocno brzuch i kręgosłup, do tego częste skurcze dziś mam. Jak jutro tak będzie to odwiedzę IP :/
azamamew dobrze, że jesteś w szpitalu, chociaż wiem z doświadczenia, że to nic miłego. Trzymaj się dzielnie w dwupaku!!!
agata gratuluję własnego m
koronkaa czop może odchodzić powoli właśnie w postaci upławów takich galaretkowatych lub nawet płynnych. Ja mam upławy przez całą ciążę, czasem są też takie galaretkowate, ale gin na wizycie mówił, że wszystko pozamykane, więc to nie czop. A co to u ciebie, to nie wiadomo, najlepiej jakby ktoś cię zbadał.
Dziś już u mnie lepiej psychicznie, ale za to cały dzień boli mnie mocno brzuch i kręgosłup, do tego częste skurcze dziś mam. Jak jutro tak będzie to odwiedzę IP :/
azamamew dobrze, że jesteś w szpitalu, chociaż wiem z doświadczenia, że to nic miłego. Trzymaj się dzielnie w dwupaku!!!
agata gratuluję własnego m
koronkaa czop może odchodzić powoli właśnie w postaci upławów takich galaretkowatych lub nawet płynnych. Ja mam upławy przez całą ciążę, czasem są też takie galaretkowate, ale gin na wizycie mówił, że wszystko pozamykane, więc to nie czop. A co to u ciebie, to nie wiadomo, najlepiej jakby ktoś cię zbadał.
niunia102
Agata gratulacje wlasnego M
Aza lepuej pod opjeka niz sie w domu martwic tzrymam kciuki zebyscie wytrwaly ten tydzien
Mąż pomalu konczy remont czekam do sierpnia i mały moze spokojnie pojawic sie na swiecie i przywitac z nami :-) jak ja bym chciala juz go przytulic:-)
Aza lepuej pod opjeka niz sie w domu martwic tzrymam kciuki zebyscie wytrwaly ten tydzien
Mąż pomalu konczy remont czekam do sierpnia i mały moze spokojnie pojawic sie na swiecie i przywitac z nami :-) jak ja bym chciala juz go przytulic:-)
agata320
Dziekuje dziewczyny, radość niesamowita;-) chociaż teraz mamy niezła zagryzke z urządzeniem, bo jak kupowaliśmy nie było dzidziusia i teraz trzeba wszystko inaczej rozplanowac;-) ja dzisiaj skurczy wcale;-/ ale tez mam problem z tym czopem, myślałam ze odszedł wczoraj ale dzisiaj znowu mam jakas galaretę, aż sie trochę denerwuje czy to nie infekcja jakas.. Jaspis regularne masz te skurcze?
Magdalena T.
Was też tak boli w okolicy spojenia łonowego czasem przy np siedzeniu jakby wam ktoś piłkę chciał tam wsadzić czy co? Aż się z bólu chwilowo wygiełam :-/ ogólnie dziś problem żeby się schylić.
reklama
Anpio
Hej, ja cały czas w szpitalu. Psychicznie kompletnie wysiadam, siedzę i płaczę. Teraz wersja jest taka że skoro cc jest zaplanowane na środę to jeśli nic się nie będzie działo to w.środę cięcie. Teraz pytanie, co konkretnie ma się zadziać żeby uznali ze jednak coś się dzieje. Lekkie skurcze są cały czas, ale to nie wystarczy, żeby tutaj urodzić przez cc to chyba trzeba mieć 10 cm rozwarcia. Tylko gdzie w tym wszystkim logika? Do tego tego, jak zadzwoniłam do męża żeby się pożalic, to stwierdził że on nie.ma ochoty tego słuchać bo nie rozumie o co mi chodzi. Bo powinnam się relaksować i cieszyć że nic nie mam do roboty.
No więc siedzę sobie sama na korytarzu i płaczę ze złości, bezsilności i samotności. I już mnie nie cieszy nawet że niedługo córeczka będzie ze mną.
No więc siedzę sobie sama na korytarzu i płaczę ze złości, bezsilności i samotności. I już mnie nie cieszy nawet że niedługo córeczka będzie ze mną.