reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aza przynajmniej coś już wiesz... Będzie dobrze, jeszcze trochę.
Ja po ktg dziś pojawiły się skurcze, położna twierdzi że coś z tego się może rozwinąć. Ciekawe czy do wizyty doczekam czy coś się ruszy :p pytała czy czuję te skurcze i czy mój gin dziś ma dyżur....

Dobrze wiem na własnej skórze ze to czekanie jest najgorsze. Będzie dobrze mój synek posiedzial też w brzuszku do 37 i 3 potem cc i dziś wychodzimy do domku także myśl pozytywnie A będzie wszystko dobrze. Trzymam kciuki [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Azamamew, super ze jesteś w szpitalu, będziesz miała na bieżąco ktg, wiec gdyby cos to od razu cesarka i dzidzia z Tobą. A w domu byś zwariowała z nerwów. Co to jest tydzień czy dwa w szpitalu w porównaniu do całego życia.
Moniczka, śliczne zdjęcie profilowe [emoji3].
Ja w nocy tez sie budzę co godzinę, dwie. Jeszcze moja córka przebudziła sie ok 3 i nie mogła zasnąć do 5:30. Przyszła do nas do łóżka powierciła sie a pozniej chciała sie bawić [emoji57].
Jutro mam urodziny, chciałabym juz urodzić, to miałabym najlepszy prezent na świecie [emoji6].
Zaraz jedziemy podpisać umowę o pobranie krwi pepowinowej, moi rodzice postanowili nam to zasponsorowac, coś w rodzaju ubezpieczenia dla wnuczki :-).

Aza Trzymaj Sie :) Wiem o czujesz Ja tez lezalam w szpitalu w tamtym Roku Na wywolywaniu przez tydzien. A pozniej drugi tydzien z corka z zoltaczka :/ opieka okay ale glowa nie dawalam rady niestety.

Ja Noc przeslalam dzisiaj ladnie bo az Tak Duzo nie wstalam do corki bo maz przyniosl Ja do nas o 1:) wiec spalismy w trojke :)

Co do boli tez takie dziwne pobolewanie Mam brzucha ale Mija. Wiec Pewnie przygotowujemy Sie :)

Dzis znow fala energii mnie ogarnela Wiec dzis wymylam Mamie okna I posprzatalam :) Jak cos robie to nie mysle tyle, bo chcialabym aby Sie juz zaczelo o abym
Byla juz po I tulila zdrowego synka obok siebie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry