reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Nic się nie martw przy 1500 widać dopiero pęcherzyk. Na pewno to za wcześnie. W poprzedniej ciąży moja córka pokazała sie też późno. Bądź dobrej myśli.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

reklama
Okasia -nie martw sie u mnie z kolei za mały zarodek,nie krwawisz ani nic to dobry znak.
Co do bujaczkow...mialam taki od urodzenia i maly go kochał,mialam hustawke graco trzy pozycje,3 melodie i trzy predkosci ale byla 4m+ maly tez ja kochał

Cześć... ;) ale tu u Was dużo sie dzieje. Z chęcią sie przyłącze, można? ;) termin na 2 sierpnia, w piatek byłam na wizycie bije serduszko i dzidzia 7,9 mm :)

Jeszcze pare słów o sobie: to moja druga ciąża, mam juz synka w lutym skończy 2 lata :) bardzo chcieliśmy rodzeństwo dla naszego malucha i udało sie :) oby tylko wszystko było dobrze, to najważniejsze... Mam 26 lat, mieszkamy od 4 lat w DE. Pozdrawiam mamusie :)

Okasia nie martw sie koleżanka była w takiej sytuacji jak Twoja była chyba w 6+1 i na usg pusty pęcherzyk. Lekarz ja nastraszył ze nic z tego nie bedzie ale kazał powtórzyć za 2 dni usg i co? Było juz serduszko :) takze nie ma co martwić sie na zapas, ale wyobrażam sobie co musisz przezywać. Głowa do góry, następnym razem bedzie juz serducho :) kurcze bardzo dokuczają mi mdłości... Juz bym wolała zwymiotować zeby sie nie męczyć :( apetytu tez nie mam, chyba ze na jabłka i kiwi :) ehhh spać nie moge na dodatek syn sie obudził na kaszkę, teraz śpi w najlepsze a ja sie mecze... Pracujecie? Ja siedzę w domu z synkiem :)

mami2016 witaj :) ja pracuje ale teraz ze wzgledu na warunki szkodliwe jestem na zwolnieniu.ktory tydzien ciazy?
okasia bedzie dobzre trzymam kciuki- wiec co czujesz w kwietniu pzrechodzilam pzrez to samo tylko ze ja mialam usg powtorzyc po 2 tyg ale nie wytrzymalam i poszlam po tygo i potem znowu po tyg . trzymam kciuki. mi mdlosci tez [pzreszly- z oobjawow mam tylko bol piersi i czaem brzuch zaboli.

i ja juz spac nie moge chociarz za godzine pewnie mnie zmuli.wyszykowalam mala do szkoly i M. ja odwiozl. a ja siedze- pije slabiutka kawke i nicc mi sie nie chce :)

Mama2016 hej. Ja do pracy chodzi, ale z checia bym poszla na l4 bo juz nam dosyc. ;)

Okasia bedzie dobrze! Trzymam kciuki!

Ja w srode do gin, a tez nie mam zadnych objawow .. i nie wiem co myslec, ale na pewno jest ok! W pierwszej ciazy tez zadnych objawow nie mialam. :)

reklama
Mami2016 ja też mam córkę z lutego 2016 roku :) A termin pewnie w okolicach 10 sierpnia :)
Okasia pewnie jeszcze za wcześnie na wizytę, owulacja przesunęła Ci się i stąd brak serduszka. Na następnej wizycie na pewno zobaczysz już pulsującą kropeczką :)
Ja ledwo zwlekłam się z łóżka i zrobiłam córce śniadanie, z dnia na dzień jest coraz gorzej....trudno trzeba to jakoś przeżyć...święta, sylwester czas szybko zleci :)
My mieliśmy huśtawkę z melodiami, bujaniem ale małej w ogóle nie podobało się przebywanie w niej, najlepiej było u mamy na rączkach :) Był czas, że posadzona robiła w niej kupę i tak za każdym razem :)
Miłego dnia serpnióweczki :*

Do góry