reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Okasia -nie martw sie u mnie z kolei za mały zarodek,nie krwawisz ani nic to dobry znak.
Co do bujaczkow...mialam taki od urodzenia i maly go kochał,mialam hustawke graco trzy pozycje,3 melodie i trzy predkosci ale byla 4m+ maly tez ja kochał
Co do bujaczkow...mialam taki od urodzenia i maly go kochał,mialam hustawke graco trzy pozycje,3 melodie i trzy predkosci ale byla 4m+ maly tez ja kochał
Jeszcze pare słów o sobie: to moja druga ciąża, mam juz synka w lutym skończy 2 lata bardzo chcieliśmy rodzeństwo dla naszego malucha i udało sie oby tylko wszystko było dobrze, to najważniejsze... Mam 26 lat, mieszkamy od 4 lat w DE. Pozdrawiam mamusie
Okasia nie martw sie koleżanka była w takiej sytuacji jak Twoja była chyba w 6+1 i na usg pusty pęcherzyk. Lekarz ja nastraszył ze nic z tego nie bedzie ale kazał powtórzyć za 2 dni usg i co? Było juz serduszko takze nie ma co martwić sie na zapas, ale wyobrażam sobie co musisz przezywać. Głowa do góry, następnym razem bedzie juz serducho kurcze bardzo dokuczają mi mdłości... Juz bym wolała zwymiotować zeby sie nie męczyć apetytu tez nie mam, chyba ze na jabłka i kiwi ehhh spać nie moge na dodatek syn sie obudził na kaszkę, teraz śpi w najlepsze a ja sie mecze... Pracujecie? Ja siedzę w domu z synkiem
mami2016 witaj ja pracuje ale teraz ze wzgledu na warunki szkodliwe jestem na zwolnieniu.ktory tydzien ciazy?
okasia bedzie dobzre trzymam kciuki- wiec co czujesz w kwietniu pzrechodzilam pzrez to samo tylko ze ja mialam usg powtorzyc po 2 tyg ale nie wytrzymalam i poszlam po tygo i potem znowu po tyg . trzymam kciuki. mi mdlosci tez [pzreszly- z oobjawow mam tylko bol piersi i czaem brzuch zaboli.
i ja juz spac nie moge chociarz za godzine pewnie mnie zmuli.wyszykowalam mala do szkoly i M. ja odwiozl. a ja siedze- pije slabiutka kawke i nicc mi sie nie chce
okasia bedzie dobzre trzymam kciuki- wiec co czujesz w kwietniu pzrechodzilam pzrez to samo tylko ze ja mialam usg powtorzyc po 2 tyg ale nie wytrzymalam i poszlam po tygo i potem znowu po tyg . trzymam kciuki. mi mdlosci tez [pzreszly- z oobjawow mam tylko bol piersi i czaem brzuch zaboli.
i ja juz spac nie moge chociarz za godzine pewnie mnie zmuli.wyszykowalam mala do szkoly i M. ja odwiozl. a ja siedze- pije slabiutka kawke i nicc mi sie nie chce
Mama2016 hej. Ja do pracy chodzi, ale z checia bym poszla na l4 bo juz nam dosyc.
Okasia bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
Ja w srode do gin, a tez nie mam zadnych objawow .. i nie wiem co myslec, ale na pewno jest ok! W pierwszej ciazy tez zadnych objawow nie mialam.
Okasia bedzie dobrze! Trzymam kciuki!
Ja w srode do gin, a tez nie mam zadnych objawow .. i nie wiem co myslec, ale na pewno jest ok! W pierwszej ciazy tez zadnych objawow nie mialam.
reklama
Asiunia1988
Fanka BB :)
Mami2016 ja też mam córkę z lutego 2016 roku A termin pewnie w okolicach 10 sierpnia
Okasia pewnie jeszcze za wcześnie na wizytę, owulacja przesunęła Ci się i stąd brak serduszka. Na następnej wizycie na pewno zobaczysz już pulsującą kropeczką
Ja ledwo zwlekłam się z łóżka i zrobiłam córce śniadanie, z dnia na dzień jest coraz gorzej....trudno trzeba to jakoś przeżyć...święta, sylwester czas szybko zleci
My mieliśmy huśtawkę z melodiami, bujaniem ale małej w ogóle nie podobało się przebywanie w niej, najlepiej było u mamy na rączkach Był czas, że posadzona robiła w niej kupę i tak za każdym razem
Miłego dnia serpnióweczki :*
Okasia pewnie jeszcze za wcześnie na wizytę, owulacja przesunęła Ci się i stąd brak serduszka. Na następnej wizycie na pewno zobaczysz już pulsującą kropeczką
Ja ledwo zwlekłam się z łóżka i zrobiłam córce śniadanie, z dnia na dzień jest coraz gorzej....trudno trzeba to jakoś przeżyć...święta, sylwester czas szybko zleci
My mieliśmy huśtawkę z melodiami, bujaniem ale małej w ogóle nie podobało się przebywanie w niej, najlepiej było u mamy na rączkach Był czas, że posadzona robiła w niej kupę i tak za każdym razem
Miłego dnia serpnióweczki :*