reklama
Anpio
Fanka BB :)
Hejka, ja po wizycie i po ktg. Szyjka trochę skrócona ale zamknięta. Ktg u małej ok, szalała nieźle w brzuchu.
Co ciekawe to w trakcie ktg miałam takie twardnienie brzucha jak ostatnio całkiem często sie zdarza, a to sie zapisało jako całkiem mocne skurcze. Mam nadzieje ze mała zechce poczkac do terminu cc. Niby ciąża odnoszona, ale psychicznie to raczej nie jestem przygotowana na akcję typu jedziemy do szpitala bo skurcze.
Beatka, rozumiem że denerwujesz sie synkiem w domu, sama nie wiem jak zniosę ze swojego będę musiała zostawić. Tłumacze sobie ze przecież krzywda mu sie działa nie bedzie, w końcu z tatą i babcią zostanie.
Co ciekawe to w trakcie ktg miałam takie twardnienie brzucha jak ostatnio całkiem często sie zdarza, a to sie zapisało jako całkiem mocne skurcze. Mam nadzieje ze mała zechce poczkac do terminu cc. Niby ciąża odnoszona, ale psychicznie to raczej nie jestem przygotowana na akcję typu jedziemy do szpitala bo skurcze.
Beatka, rozumiem że denerwujesz sie synkiem w domu, sama nie wiem jak zniosę ze swojego będę musiała zostawić. Tłumacze sobie ze przecież krzywda mu sie działa nie bedzie, w końcu z tatą i babcią zostanie.
Magdalena T.
U mnie też dziś forma słabsza. Nie dość że brzuch pobolewa czy miednica to jeszcze głowa :| dziś u mnie bratanica od rana więc nici z drzemki. Właśnie robi mi fryzury tak to mogę siedzieć
Asiunia1988
Melduję się ze szpitala. Mialam ktg zapis jest ok. Przed chwila po raz kolejny robili mi usg i mierzyli na wiele sposobow, szacunkowa waga wychodzi 2800. Przeplywy, wody, serduszko, narzady ok wiec chyba synek jest po prostu szczuply. Ale mimo ze musze zostac tu jakis czas ciesze sie ze dokladnie mnie przebadaja. Aaavi mimo ze mi opadl brzuch maly nadal jest wysoko i nie zanosi sie na rychly porod.
Tylko szkoda ze jest tak goraco... Mam 4 wspollokatorki i jest wesolo
Tylko szkoda ze jest tak goraco... Mam 4 wspollokatorki i jest wesolo
Dominika81
Asiunia - mam nadzieję, zę się szybko wyjasni jak z Twoim maluszkiem.
skoro wysoko, to jeszcze nie gotów. widocznie szczuplutki.
długo zostajesz w szpitalu?
beata - cierpliwości. może wystarczy doba-dwie I wszystko się unormuje. trzymam kciuki!
ja też niestety nie mogę spać ostatnio.
zdażają się noce, ze śpię 2-4 godziny. np. kłade się spać 24, śpię do 3:30-4 I potem nie mogę zasnąć już do rana, albo zasypiam koło 6:30 na pół godziny. masakra jakaś wszystko mnie drapie, denerwuje.
wyśpię się jak maluszek będzie ze mną
ewix - mi zaczął już odchodzić czop śluzowy 2 tygodnie temu. na razie 2 razy wypadła mi taka duża zbitka śluzu, bez krwi. w poprzednich ciążach miała tak samo, ze koło 36 tygodnia ciąży zaczął odchodzić, ale I tak przenosiłam ciąże.
skoro wysoko, to jeszcze nie gotów. widocznie szczuplutki.
długo zostajesz w szpitalu?
beata - cierpliwości. może wystarczy doba-dwie I wszystko się unormuje. trzymam kciuki!
ja też niestety nie mogę spać ostatnio.
zdażają się noce, ze śpię 2-4 godziny. np. kłade się spać 24, śpię do 3:30-4 I potem nie mogę zasnąć już do rana, albo zasypiam koło 6:30 na pół godziny. masakra jakaś wszystko mnie drapie, denerwuje.
wyśpię się jak maluszek będzie ze mną
ewix - mi zaczął już odchodzić czop śluzowy 2 tygodnie temu. na razie 2 razy wypadła mi taka duża zbitka śluzu, bez krwi. w poprzednich ciążach miała tak samo, ze koło 36 tygodnia ciąży zaczął odchodzić, ale I tak przenosiłam ciąże.
niunia102
Asiunia dobrze ze cie przebadali:-) wszystko bedzie dobrze jeszcze raz napisze moja coreczka w 40 tc z waga 2850 g dzis ma 7 lat i jest zdrowa dziewczynka :-) niektóre dzieci poprostu rodza sie malutkie :-)
Ciekawe co u moniczki ?
Ewix mi czasami tez zdarza sie taki śluz ale czy to czop to nie wiem
Dzis pod wieczur ide na ktg juz nie moge sie doczekac :-)
Ciekawe co u moniczki ?
Ewix mi czasami tez zdarza sie taki śluz ale czy to czop to nie wiem
Dzis pod wieczur ide na ktg juz nie moge sie doczekac :-)
reklama
Asiunia1988
Teraz gdy waga podskoczyla to uspokoilam sie bo 2500 czy 2600 w tym tygodniu to jednak malutko zwlaszcza ze i ja i maz jestesmy bardzo wysocy. Ale widac dzieci ida we mnie bo ja urodzilam sie 3200. Corka pewnie okraglejsza byla przez cukrzyce ciazowa. Nie wiem ile tu zostane, mam nadzieje ze szybko mnie wypuszcza bo w domu mam jeszcze roboty ze hoho Wczoraj nawet pasztet z kurczaka zrobilam znowu mialam ktg i maly strasznie szalal nawet czkawki dostal