reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mialam dzisiaj takie plany, zapal do wszystkiego, lozeczko naszykowac, sprzatanie I co?? moj glupi maz, bo jestem na niego wsciekla poinformowal mnie w ostatniej chwili, ze przyjezdza do nas jego brat z dziewczyna na grila ( mieli byc jakis miesiac temu ale ciagle im cos wypadalo) I malo tego zaproponowal im nocleg, bo przeciez ja musze latac I obslugiwac gosci!!! Nic w domu Nie zrobilam bo jak... Boze jaka jestem zla, nie nawidze takich niespodzianek

Kurde nie dziwie Ci się, kiedyś jak już byłam w ciąży miałam w dzień tyle roboty, że padałam na pysk, a tu maż mnie informuje, że siostrę zaprosił, nią jednak trzeba się zająć, a ja normalnie usypiałam na siedząco. Mój tata też tak zaprosił swoją mamę na weekend, która nie ma za dobrych stosunków z moją, on zmykał do garażu itd., a moja mama musiała się męczyć. Też się wkurzyła, bo w końcu to jego mama. Mężczyźni chyba tacy są, oni nie widzą problemu, co to tam parę rzeczy przygotować.

reklama
Beata, ja na Twoim miejscu zaczęłabym symulować ze sie bardzo zle czujesz , masz skurcze i musisz sie położyć, a maz niech sobie lata i obsługuje gości ;-)

Kurde a u mnie już 3 dni brzuch sztywny, już nie wiem jak mam chodzić, a już nie mówiąc o wstawaniu.

W ogóle smutno mi dziś, ta ciąża demoluje i tak brzydkie już przed nią moje ciało. Włosów już mam mało co, miałam już wyrywanego zęba, coś zaczęłam teraz tyć, a w dodatku dziś zauważyłam, że na brzuchu zrobiły mi się rozstępy (bo nie sądzę, żeby mi to znikło po porodzie).
Ja nie widzę rozstępów, masz odgniecione tylko.

Okropne jak oni mogli. Przykre bardzo co napisałaś co oni Ci zrobili :( . A co do kompleksów to ja też mam i w ciąży jeszcze większe bo ciało nie dość że się zmienia to człowiek taki ciężki się czuje. Dobrze, że męża masz takiego, że Cię ucałuje i pocieszy. Tak naprawdę ciało i tak się zmienia i icoraz starsze się robi i nie powstrzyma się tego. Więc ono takie ważne nie jest. Ważne żeby się miało bliskie kochające osoby przy sobie. A zobaczysz że po porodzie za jakiś czas ciało wróci do siebie. Włosy w poprzedniej ciąży tez i wypadały i teraz po ciazy pewnie też będą tak mi wychodziły że maz się smiał ze łysa zostanę. Zaczęłam brac witaminy i smarowac olejem rycynowym z jajkiem i jakoś przeszło.

Mialam dzisiaj takie plany, zapal do wszystkiego, lozeczko naszykowac, sprzatanie I co?? moj glupi maz, bo jestem na niego wsciekla poinformowal mnie w ostatniej chwili, ze przyjezdza do nas jego brat z dziewczyna na grila ( mieli byc jakis miesiac temu ale ciagle im cos wypadalo) I malo tego zaproponowal im nocleg, bo przeciez ja musze latac I obslugiwac gosci!!! Nic w domu Nie zrobilam bo jak... Boze jaka jestem zla, nie nawidze takich niespodzianek

A czemu Ty masz gonić? Zrób tak jak pisała Angelikaa- połóż się, powiedz że się źle czujesz. Albo usiądź sobie przy nich i siedź a mąż niech goni.

Rozstępy to.moje drogie ja mam. Jakbyście zobaczyly mój brzuch to koniec świata. Mam w tej chwili nawet na plecach. Także proszę się uspokoić bo każda z nas piękna jest i tyle!! Kochajmy siebie bo jak same siebie nie będziemy kochać to jak inni mają to robić ? :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Azamamew okropne! Obić takim twarze to mało, powinno się zrobić im to samo do tego zdjęcia na jakiś portal, może by się nauczyli [emoji1] mamakulka ma 100% rację.. Powinnyśmy się akceptować, wtedy każda byłaby szczęśliwsza [emoji1]

[emoji173]

Azamamew, strasznie przykre to co Ciebie spotkało :( nakopałabym do dupy tym gnojkom !!! Męża za to masz kochanego :) mój też mi zawsze powtarza ze jestem piękna, nawet jak mam mega pryszcza na środku czoła ;)
Beata, ja też bym podkolorowała swój stan na Twoim miejscu, niech mąż lata przy gościach skoro ich zaprosił.
Mam PRAWIE gotowe mieszkanie, co prawda padam na pysk ale juz juz jestesmy na finiszu :))) dzisiaj ogarnelismy kuchnie i lazienke w sumie zostalo tylko powiesic zaslony i na zakupy sie wybrac bo zero żarcia ;)
1468696341305.jpg
1468696348218.jpg

Na zdjeciach wózeczek małej i galeria naszych zdjęć z której jestem bardzo dumna :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468696341305.jpg
    1468696341305.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 329
  • 1468696348218.jpg
    1468696348218.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 332
Jak dobrze, ze jestescie bo przynajmniej mnie ktos rozumie. Maz oczywiscie problemu nie widzi, ale sie z nim scielam chcyba jak nigdy, on juz sie ugoscil sam piwami bo przeciez moze.
Mamakulka ja tez Nie mam nic do gosci, lubie towarzystwo ale nie jak zaczynam sprzatac w domu, rozpieprz na calego a tu goscie przyjezdzaja na weekend bo maz sobie tak sam zaplanowal.

Aza Ty kochana uwierz w siebie bo napewno jestes wspaniala kobieta, bedziesz miala cudownego maluszka dla ktorego bedziesz najwazniejsza na swiecie :) no I masz meza ktory potrafi cie docenic

reklama
Do góry