reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jaspis smutna historia :(

Moj pokoik dzis zrobilismy z mezusiem:)
1468676623981.jpg
1468676638620.jpg
1468676638620.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1468676623981.jpg
    1468676623981.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 358
  • 1468676638620.jpg
    1468676638620.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 365
reklama
jaspis smutne bardzo. A co z ta jaskółką teraz dalej na balkonie?
Ja ostatnio się popłakałam jak w nocy oglądnęłam filmik jak psaktoś zamknął na balkonie w Barcelonie. Z upału wyskoczył przez ten balkon i tak piszczał. Ale przeżył podobno.

polcia177, śliczny pokoik. Te zielone kotki , napis to namalowane czy naklejki?

Super kotki :-)

Co do marynarskiego pokoju dałabym na ciemne ściany jakieś pasy jasne? Aby trochę roswietlilo pokój lub właśnie naklejki, ale oczywiście to mój gust :-) tak bardzo ładny!

U mnie w miarę ok choć już jestem zmęczona i bym urodziła hehe.
Przyzwyczajam się do ograniczenia soli i jem bardziej zdrowo...

Imię chyba zmienię....już Dominik i Julian mi się tak nie podoba.... Myślałam że może Aleks..... Ale mąż ma Alek..

Czytam Was , ale pisać nie ma kiedy, choć Leonek grzeczniutki :) zaczyna łądnie już pić, bo chętniej pije w nocy, w dzień muszę nawet go budzić, w poniedziałek położna będzie z wagą, to się dowiem czy ta moje kruszyna przybiera...
ale jest kochaniutki - starszy był większym wrzaskotem :), mam nadzieję, że młodszy będzie spokojniejszy!

mąż jeszcze tydzień ma urlop - na szczęście, bo starszak szaleje jednak, co chwilę do łóżeczka podchodzi, chce go głaskać, buziaki daje ok, ale podbiera mu smoka, wchodzi do łóżeczka jak małego karmię, tłumaczymy mu, przytulamy, całujemy, mówimy, że kochamy, ale to już jest taki łobuz ;) on uwielbia broić :)

trochę mnie szewek ciągnął, czasami mocno :( ale odpukać już drugi dzień jest lepiej, chyba się rozpuścił..., ale zjechałam już 8 kg, wysłałam wam fotkę, brzuch mi poleciał od razu, ale mam mega apetyt przy karmieniu, póki co zero diety- jem wszytsko- małemu nic nie jest :) i weszcie słodkie mogę jeść- po prawie dwóch miesiącach diety cukrzycowej :)

wysyłam na mejla Wam fotki :)

aniołkowa mama Kubuś słodziak :) super, że tak dobrze sobie radzi :) eh mi też dziwnie, że szybciej ta ciąża się skończyła
happymum co u Ciebie?

Życzę Wam wszystkim jak najmniej dolegliwości :)!!!!!!!!!!

i popakujcie te torby lepiej ;)

przeuroczy leoś :) faktycznie brzuszek polecial ;)

dziewczyny i ja spadlam ze schodow, ale udalo mi sie tak rekoma zaasekurowac ze w zasadzie tylkiem bardziej z impetem usiadlam niz uderzylam, czuje sie ok brzuch nie boli mala sie kreci na szczescie

Paper ja bym pojechała na Twoim miejscu na ip sprawdzić łożysko. Na tylek najbardziej ryzykowne upaść w ciąży.

Tamtusia i Aniolkowa jakie piękne synki <3

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry