reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kamcia sliczny woreczek i galeria :-)

Papercut ja bym pojechala sprawdzic na ip jednak nie ch e cie straszyc ale jak bratowa upadla na pupe to zrobilojej sie rozwarcie

Tamtusia sliczny Leon i twoj brzuszek faktycznie ladnie znika juz prawie go nie widac brawo ty

A ja dzis bylam na urodzinach bratanka zjadlam pyszny tort i grila :-) córeczka wybierała sie na podwórku:-)

Beatko siadaj i udawaj ksiezniczke a niech mąż lata :-)

Aza ale bym skopała gnoji dobrze ze trafiłaś na wspaniałego mężczyznę który cie wspiera trzymam kciuki aby calkiem trauma minęła

Moj maz spi, goscie sie Sami goszcza a ja jestem w Waszym towarzystwie;) super wieczor, ale to nic zaraz ide polozyc malego spac bo juz pora minela;)
Tylko nie pomyslicie, ze jestem egoistka, chyba mam dzis juz zly dzien...

Ale Kubuś słodziutki :)
Jaki rozmiar ubranek mu ubierasz Aniołkowa ??
Noce są już coraz cięższe , zwłaszcza nad ranem co chwilę do toalety chadzam[emoji14]i to tak w pół zgięta a okazuje się że prawie wcale nic nie leci to już bardziej chyba ucisk na pęcherz ;)

Rozmiar 40-44 :-)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Paper najwaniejsze obserwuj się. Mi na pogotowiu po upadku powiedzieli że jeśli będą jakiekolwiek zmiany to zaraz przyjechać. Tyle ze na początku Nie czułam Małej ruchów ale to wynik stresu, szoku i dopiero po wyniku ktg się uspokilam.

Tamtusia i aniolkowa mamo śliczne pociechy :-)

Nas dziś odwiedzili moi rodzice, też mieliśmy grilla. A teraz pakuje synka, bo jutro wyjeżdża z dziadkami na tydzień w góry. Nie wiem jak to przetrwam, bo na samą myśl już tęsknie. Ale nie będą daleko ( jakieś 90 km) więc jakby co, to po niego pojedziemy.

Co do wyglądu, to też trudno mi zaakceptować swój obecny . Brzuch jak brzuch - w ciąży, wiadomo ma bezcenną zawartość :), ale tyłek i uda? tego nie było w planach ;) już się ledwo mieszcze w swoje ciążowe spodnie.

reklama
polcia177 śliczny pokoik, kotki mnie urzekły, uwielbiam koty :)
tamtusia Leoś prześliczny i twoja figura rewelacyjna, ja taki brzuch miałam przed drugą ciążą :/ Fajnie poczytać jak sobie radzicie, łatwiej mi zwizualizować sobie jak to będzie :)
papercut och ty sierotko, w ogóle gdzie ty łazisz po schodach, leżeć miałaś! Dobrze, że nic takiego się nie stało ani tobie ani Nince.
azamamew mam nadzieję, że spojrzysz na swoje ciało inaczej jak już będziesz miała swój upragniony Cud w ramionach. Powiem ci, że ja pozbyłam się kompleksów po pierwszej ciąży i porodzie, czyli wtedy, kiedy powinnam mieć ich jeszcze więcej. Nasze ciała stworzyły nowego człowieka. Głowa do góry! Masz bardzo mądrego męża!!!!
beata0526 ja bym usiadła jak królowa i siedziała, chyba mają oczy i wiedzę o tym, że jesteś w ciąży. Serio, nic bym nie zrobiła, jeszcze oczekiwała na usługiwanie męża, ale ja to złośliwa potrafię być, bo też nie lubię i nie rozumiem jak ktoś wpada bez zapowiedzi do ciężarnej i jeszcze liczy na ,,obiad". Jakbym ja była takim gościem, to przywiozłabym wałówę, a ciebie posadziła w fotelu i przez cały mój pobyt byś tak siedziała jak pani i pod nos dostawała wszytko :)
kamcia mieszkanko zapowiada się bardzo przytulnie :)

Do góry