reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nie denerwuj się . Przepraszam , może nie powinnam Cię stresować :* np ja bym pojechała zobaczyć bo z tym łożyskiem różnie bywa nie? Na pewno jest ok ale przezorny....

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
boje sie, ze pojade a oni zeby mi usg i ktg zrobic na 3 dni mnie zostawia, przeszukuje internet jak nic nie boli, dziecko sie rusza i nic z drog rodnych nie wycieka to chyba wszystko ok no nie wiem leze obserwuje i czekam na mojego

Tamtusia Leonek jest cudowny:) Faktycznie już brzuszek spadł. To dobrze, że wszystko u Ciebie w porządku. Pisz do Nas jak będziesz mieć czas.

Papercut jeśli jest tak jak piszesz, że Ninka się rusza i Tobie nic nie dolega, to może tylko obserwuj.

boje sie, ze pojade a oni zeby mi usg i ktg zrobic na 3 dni mnie zostawia, przeszukuje internet jak nic nie boli, dziecko sie rusza i nic z drog rodnych nie wycieka to chyba wszystko ok no nie wiem leze obserwuje i czekam na mojego
papercut to obserwuj. Rozwniez zobacz czy nie rusza sie za malo albo za duzo. Za duzo to tez podobno niedobrze.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Kurde a u mnie już 3 dni brzuch sztywny, już nie wiem jak mam chodzić, a już nie mówiąc o wstawaniu.

W ogóle smutno mi dziś, ta ciąża demoluje i tak brzydkie już przed nią moje ciało. Włosów już mam mało co, miałam już wyrywanego zęba, coś zaczęłam teraz tyć, a w dodatku dziś zauważyłam, że na brzuchu zrobiły mi się rozstępy (bo nie sądzę, żeby mi to znikło po porodzie).

Załączniki

• 20160716_195457.jpg
    20160716_195457.jpg
    776,3 KB · Wyświetleń: 104
Ja zawsze byłam zakompleksiona. Chyba to wina zdarzenia z dzieciństwa, miałam 13 lat, 18 letni chłopcy wrzucili mnie do basenu, rozebrali do naga i nie wypuścili, póki mi wszystkiego nie obgadali. Następną osobą, która zobaczyła mnie nago był dopiero mój mąż, 2 lata temu jak pierwszy raz się przed nim rozebrałam, to się rozpłakałam i skończyło się na tym, że go cały czas przepraszałam, za to że widzi i wcale nie musi mnie oglądać. Nie dał się i został moim mężem. Z nim pierwszy raz po latach poszłam na basen, teraz jak wyszło mi to na brzuchu, to podszedł do brzucha ucałował i podziękował mi za Tosie.

Mialam dzisiaj takie plany, zapal do wszystkiego, lozeczko naszykowac, sprzatanie I co?? moj glupi maz, bo jestem na niego wsciekla poinformowal mnie w ostatniej chwili, ze przyjezdza do nas jego brat z dziewczyna na grila ( mieli byc jakis miesiac temu ale ciagle im cos wypadalo) I malo tego zaproponowal im nocleg, bo przeciez ja musze latac I obslugiwac gosci!!! Nic w domu Nie zrobilam bo jak... Boze jaka jestem zla, nie nawidze takich niespodzianek

reklama
Skurwysyny! Takich to bym skopala do nieprzytomności. Ja akurat mam silny charakter ale Ty wrażliwa kobieta, piękne ciało ( widzę na zdjęciach , długie nogi i szczupła sylwetka) a masz kompleksy przez takich obrzydliwcow! ! Normalnie aż się nóż w kieszeni otwiera. Powiem Ci , na miejscu Twojego męża bym do nich poszła i im papy obiła. A on swoją drogą jest kochany , że nie poddaje się Twoim kompleksom i Cię podziwia :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry