reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No Mamakulka powiem Ci, ze przygoda ze zdjęciem pewnie na dlugo zapadnie Ci w pamięć;) Najważniejsze to miec dystans do siebie i potrafić śmiać sie z siebie;)
Co do kolejek to faktycznie w Rossmanie dbają o to żeby kobiety w ciąży nie czekamy. To mile.

reklama
ostatnio w rossmannie babka mnie zawolala do kasy a taka babcia starsza myslala, ze ja zawolala i podchodzi a ta babka ze pania w ciazy wolala a ta sie rozglada i udaje ze mnie nie widzi [emoji23] ale kasjerka nie dala za wygrana i ja przepedzila w koncu

edit przyjaciolka sie odezwala, umowilysmy sie na dzisiaj, wypchnelam swojego do kolegow zebysmy spokojnie mogly pogadac a ona zadzwonila, ze costam w pracy i po 21 na chwilke doslownie wpadnie takze zamiast milo spedzic piatkowe popoludnie we dwoje cos zjesc razem, jakis film czy cos siedze sama jak palec i czekam niewiadomo na co, wsciekla jestem

Ostatnia edycja:
Papercut tylko się nie denerwuj.. Takto z babami już jest [emoji21] ja z moją chwilkę wczoraj pisałam na fejsie po 2 tygodniach nie odzywania i nawet nie napisała, że idzie. Ogółem jakby miała w dupie. Było mi przykro [emoji37]

[emoji173]

A ja sie zawiodlam na rosmanie co 2 -3 tygodnie bywam w jednym i zawsze kupowalam tylko krem na rozstępy i rajstopy i mnie panie wolaly a ostatnio miałam jeszcze kilka rzeczy i dwie osoby byly przedemna i mnie nie poprosila i stalam jak ten debil z tym koszykiem :-(

masakra, pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy, ze cos takiego zabolec moze..

mam nadzieje, ze moj wracajac cos slodkiego mi kupi :D

Teraz to jakoś mnie nikt w kolejce nie chce puszczać, ale w poprzedniej często gdzieś się wbijalam przed kolejkę.

Pamiętam jak już byłam po porodzie, wiadomo brzuszek jeszcze był dość widoczny i jakiś koleś myśląc ze w ciazy jestem przepuscil mnie przed siebie. Zrobiło mi sie cholernie przykro i zostałam za nim mówiąc ze w ciazy nie jestem

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym udawała , że jestem.

Ja mam jedną kumpele a niestety nie widzialam jej kupę czasu. Ona naeet chyba nie wie na kiedy mam termin. Była u mnie raz a znamy się od podstawówki.

Za to dzisiaj dzwonił kumpel pytać co chce dla Ignaca od niego ;) wiecie co sobie zazyczylam? Duża pake pampersow :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry