reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja tez prałam w automacie na 30 stopni, polcia ktg jest ok. Ja byłam dzisiaj jednak na tym ktg i jestem w szpitalu, małej spadło tętno do 90 i chcą to sprawdzić. Dzisiaj i jutro zapisy beda robic, jak bedzie ok wypuszcza mnie do domu.. Nie widać czy mała jest pępowina owinięta i to mnie najbardziej stresuje. Miałam badanie i mała jest juz w kanale rodnym szyjka króciutka i rozwarcia nie ma, co pocieszające według usg jestem ponad tydzien do przodu. Mała wazy 2800;) papercut widzę tez miałaś ciekawy dzien, oszczędzaj sie i życzę wytrwania jeszcze 2tyg chociaż!

Agata dobrze ze jestes w szpitalu sprawdza wszyatko ale na pewno bedzie dobrze ja córkę urodziłam w 40 tc z waga 2850 wiec malutka da sobie rade jakby co da sobie rade :-)

Papercut postaram się nie stresować na zapas chociaż martwi mnie to zwłaszcza, że nie mam możliwości sprawdzenia wszystkiego jakbym chciała. Ja do szpitala też spakowalam 56 i 62 i jedno body na 50 w razie czego [emoji1] prałam w pralce na 30 stopni też. Ja dzisiaj cały dzień na nogach, konczylismy przeprowadzkę. Prawie już wszystko gotowe [emoji123] została tylko "kosmetyka" uff.. Agata dobrze, że Ci sprawdza wszystko, będziesz spokojniejsza dużo. Napewno będzie wszystko dobrze

[emoji173]

niunia w automacie prałam, ale wirowałam na najniższych obrotach.
agata dobrze, że jesteś w szpitalu pod fachową opieką, dawaj znać co u ciebie.

Ale tym waszym dziudziusiom sie spieszy dziewczyny. Ja jak szwagierka do mnie przychodzi z taka kruszynką tygodniową toaz mnie ściska i chcialabym moją zobaczyc no ale jeszcze troszke.
3majcie sie jeszcze w dwupakach :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam nadzieje ze nie pozamieniamy sie kolejnością, nie pcham sie na przód. Zaraz mam następne ktg zobaczymy co pokaże. A goraco w szpitalu ze cała mokra jestem. Obok w pokoju mam dziewczynę w 33tyd z bliźniakami, ona to sie dopiero nastresuje..

ja biore tylko 56 i cos czuje, ze sie bedzie w tym topic ;p spakowalam zgodnie z rozpiska z www szpitala 4x zestaw body pajac czapeczka skarpety i lapki

reklama
Ojjjj dziewczyny ja i moja Malutka miałyśmy alarm w 30tc też szpital był. Wszystko unormowali w miarę i jutro wizyta. Mimo tego 'oszczędzania sie' dzidzie i tak potrafią zakłócić nasz błogi spokój. Moja Mała się chwilowo rozmyslila i chyba jeszcze zostaje w brzuszku :-) jutro mamy wizytę i 33tc + 2d. A co najlepsze mimo alarmu nie panikuje bardzo... torby do szpitala nie mam Jeszcze choć już ja raz musialaan spakować na pobyt więc można powiedzieć ze wprawa jest .;-) no i czas sie zabrac za pranie i prasowanie ciuszkow Malenstwa ale to w weekend bo ze wzgl na stan musze miec kogos do pomocy. 3mam kciuki za Was. Zostańcie w komplecie bo przecież to forum sierpniowek :):):);)

Do góry