reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja tez prałam w automacie na 30 stopni, polcia ktg jest ok. Ja byłam dzisiaj jednak na tym ktg i jestem w szpitalu, małej spadło tętno do 90 i chcą to sprawdzić. Dzisiaj i jutro zapisy beda robic, jak bedzie ok wypuszcza mnie do domu.. Nie widać czy mała jest pępowina owinięta i to mnie najbardziej stresuje. Miałam badanie i mała jest juz w kanale rodnym szyjka króciutka i rozwarcia nie ma, co pocieszające według usg jestem ponad tydzien do przodu. Mała wazy 2800;) papercut widzę tez miałaś ciekawy dzien, oszczędzaj sie i życzę wytrwania jeszcze 2tyg chociaż!

Agata dobrze ze jestes w szpitalu sprawdza wszyatko ale na pewno bedzie dobrze ja córkę urodziłam w 40 tc z waga 2850 wiec malutka da sobie rade jakby co da sobie rade :-)

Papercut postaram się nie stresować na zapas chociaż martwi mnie to zwłaszcza, że nie mam możliwości sprawdzenia wszystkiego jakbym chciała. Ja do szpitala też spakowalam 56 i 62 i jedno body na 50 w razie czego [emoji1] prałam w pralce na 30 stopni też. Ja dzisiaj cały dzień na nogach, konczylismy przeprowadzkę. Prawie już wszystko gotowe [emoji123] została tylko "kosmetyka" uff.. Agata dobrze, że Ci sprawdza wszystko, będziesz spokojniejsza dużo. Napewno będzie wszystko dobrze

[emoji173]

niunia w automacie prałam, ale wirowałam na najniższych obrotach.
agata dobrze, że jesteś w szpitalu pod fachową opieką, dawaj znać co u ciebie.

Ale tym waszym dziudziusiom sie spieszy dziewczyny. Ja jak szwagierka do mnie przychodzi z taka kruszynką tygodniową toaz mnie ściska i chcialabym moją zobaczyc no ale jeszcze troszke.
3majcie sie jeszcze w dwupakach :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam nadzieje ze nie pozamieniamy sie kolejnością, nie pcham sie na przód. Zaraz mam następne ktg zobaczymy co pokaże. A goraco w szpitalu ze cała mokra jestem. Obok w pokoju mam dziewczynę w 33tyd z bliźniakami, ona to sie dopiero nastresuje..

ja biore tylko 56 i cos czuje, ze sie bedzie w tym topic ;p spakowalam zgodnie z rozpiska z www szpitala 4x zestaw body pajac czapeczka skarpety i lapki

reklama
Ojjjj dziewczyny ja i moja Malutka miałyśmy alarm w 30tc też szpital był. Wszystko unormowali w miarę i jutro wizyta. Mimo tego 'oszczędzania sie' dzidzie i tak potrafią zakłócić nasz błogi spokój. Moja Mała się chwilowo rozmyslila i chyba jeszcze zostaje w brzuszku :-) jutro mamy wizytę i 33tc + 2d. A co najlepsze mimo alarmu nie panikuje bardzo... torby do szpitala nie mam Jeszcze choć już ja raz musialaan spakować na pobyt więc można powiedzieć ze wprawa jest .;-) no i czas sie zabrac za pranie i prasowanie ciuszkow Malenstwa ale to w weekend bo ze wzgl na stan musze miec kogos do pomocy. 3mam kciuki za Was. Zostańcie w komplecie bo przecież to forum sierpniowek :):):);)

Do góry