reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja przy pierwszej ciaxy zazywalam prenaral i omega med, teraz czekam na poniedzialkowa wizyte, bo na wlasna reke nie chce zazywac. Biore kwas foliowy :-)

reklama
Kassia181 lekarz tak Ci przepisal ? Ja jestem ciekawa co mi powie, bo ostatnio za duzo sprzatalam, okna mylam, dzis to samo i teraz odpoczywam :-)

Dziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o TSH. Ja też mam skierowanie na badanie i od razu dostałam informację, że jak wynik będzie powyżej 2,5 to mam na cito lecieć do endokrynologa

Dziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o TSH. Ja też mam skierowanie na badanie i od razu dostałam informację, że jak wynik będzie powyżej 2,5 to mam na cito lecieć do endokrynologa[/QUOTE

ja robilam w piatek i wynik 2.07 i od razu do gina dzownilam i powiedziala ze ok tylko pod koniec 1 trymestru musze zrobic jeszce raz i wtedy rozniez ft3 i ft4

Moja córka mimo, że nie ma nawet 2 lat jest zafiksowana na punkcie "dzidziusia". Gdy byłam u koleżanki, która ma roczną córkę i poszłyśmy na spacer pchała wózek, potrafi nawet podejść do mam z wózkami i zaglądać do środka :) I jedno z jej pierwszych zdań to "dzidziusia chcę mamo" :) Lekko pewnie nie będzie ale damy radę :) Ja biorę femibion natal classic, potem dołączę omega med dha.

Ja w 1 ciaxy tsh mialam 3,9 i normalnie jak sie nie jest w ciaxy to norma jest do 4. Natomiast w ciaxy do 2,5 i od razu do endykronologa w ten sam dzien pojechalam :-) zazywalam euthyrox i wszystko dobrze sie skonczylo. Nawet biopsje robili mi w ciazy. W przyszlym tygodniu lekarz na pewno mi zleci badania, rowniez tsh :-) oby dobrze wyszlo :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)podczytuje was od jakiegoś czasu i postanowiłam do was dołączyć.To moja pierwsza ciąża staraliśmy się prawie 10 lat w końcu zdecydowaliśmy się na in vitro i udało się za pierwszym razem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry