reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja przy pierwszej ciaxy zazywalam prenaral i omega med, teraz czekam na poniedzialkowa wizyte, bo na wlasna reke nie chce zazywac. Biore kwas foliowy :-)

reklama
Kassia181 lekarz tak Ci przepisal ? Ja jestem ciekawa co mi powie, bo ostatnio za duzo sprzatalam, okna mylam, dzis to samo i teraz odpoczywam :-)

Dziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o TSH. Ja też mam skierowanie na badanie i od razu dostałam informację, że jak wynik będzie powyżej 2,5 to mam na cito lecieć do endokrynologa

Dziewczyny, któraś z Was pytała ostatnio o TSH. Ja też mam skierowanie na badanie i od razu dostałam informację, że jak wynik będzie powyżej 2,5 to mam na cito lecieć do endokrynologa[/QUOTE

ja robilam w piatek i wynik 2.07 i od razu do gina dzownilam i powiedziala ze ok tylko pod koniec 1 trymestru musze zrobic jeszce raz i wtedy rozniez ft3 i ft4

Moja córka mimo, że nie ma nawet 2 lat jest zafiksowana na punkcie "dzidziusia". Gdy byłam u koleżanki, która ma roczną córkę i poszłyśmy na spacer pchała wózek, potrafi nawet podejść do mam z wózkami i zaglądać do środka :) I jedno z jej pierwszych zdań to "dzidziusia chcę mamo" :) Lekko pewnie nie będzie ale damy radę :) Ja biorę femibion natal classic, potem dołączę omega med dha.

Ja w 1 ciaxy tsh mialam 3,9 i normalnie jak sie nie jest w ciaxy to norma jest do 4. Natomiast w ciaxy do 2,5 i od razu do endykronologa w ten sam dzien pojechalam :-) zazywalam euthyrox i wszystko dobrze sie skonczylo. Nawet biopsje robili mi w ciazy. W przyszlym tygodniu lekarz na pewno mi zleci badania, rowniez tsh :-) oby dobrze wyszlo :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)podczytuje was od jakiegoś czasu i postanowiłam do was dołączyć.To moja pierwsza ciąża staraliśmy się prawie 10 lat w końcu zdecydowaliśmy się na in vitro i udało się za pierwszym razem :-)

Ostatnia edycja:
Do góry