reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

tamtusia
super, że już w domku jesteście, napisz od czasu do czasu ku pokrzepieniu, że z dwójką maluchów jest łatwiej niż z jednym :D :D

nie łudź się :-D:-D sielanki nie będzie :wink:

a nie możesz zadzwonić na policję lub straż miejską że w bloku nie jest respektowana cisza nocna?

reklama
Dziewczyny melduję się tylko, że od wczoraj jesteśmy w domku :tak::tak::tak: niezły, szok przeżyłam jak Pani doktor mi powiedziała, że nie widzi potrzeby żebyśmy dłużej było w szpitalu:-D. Nocka była ciężka, ale daliśmy radę :biggrin2:. Zaczyna ładnie ssać piers, ale wczoraj maż pojechał kupic laktator, bo już nawał dostałam. Pewnie nie będę się za często odzywać, ale podczytywać będę. 3 majcie się i życzę jak najmniej dolegliwości!

Happymum! Dobrze, że już lepiej troszkę - nie było za ciekawie! To już niedługo też będziesz tulić maleństwo :)

Tamtusia gratuluje!! I mamy następny skarb na świecie!! Super, niech sie zdrowo chowa i super ze wszystko tak ładnie sie układa :-)

hej dziewczyny. od środy biorę zelazo które zapisał mi lekarz a od wczoraj mam okropna biegunke. miała któraś z was taki problem. przejdzie to w końcu czy nie. Bo poki co czuje sie okropnie.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

nie łudź się :-D:-D sielanki nie będzie :wink:

a nie możesz zadzwonić na policję lub straż miejską że w bloku nie jest respektowana cisza nocna?

Daj się połudzić jeszcze kilka tygodni :)

Następnym razem będę dzwonić na pewno. Do tej pory próbowałam to inaczej załatwić, ale widzę, że z niektórymi się nie da. Kilka dni temu o 1.30 w nocy ten pies na balkonie ujadał, a sąsiadka siedziała w domu i tv oglądała. Takie sytuacje zdarzają się regularnie. Zupełnie nie ogarniam co niektórzy ludzie w głowach mają.

hellevoet ja po żelazie to miałam problem w drugą stronę, więc nie poradzę, jedynie współczuć mogę :(

No dziewczyny, ja mialam fajny dzien dzisiaj. Pogoda super = pochmurno i nie goraca, odwbralam z Gemini brakujace rzeczy dla mnie i Malutkiej, pozniej wypad do znajomych na grilla. Dopiero wrocilismy.
Co do przyjaciolek i znajomych to niestety zauwazylam, ze odkad pojawil sie syn to ten kontakt sie urwal lub jest mocno ograniczony. Mam znajome, ktore w wiekszosci dzieci nie maja i trudno im mnie zrozumiec...

Tamyusia super wiesci ;-) teraz organizacja pracy z dwójka dzieci :-) nowy plan dnia :-) i bedzie ok
A jak tam nasze pozostale dzieciaczki aniolkowa, happy jak i was maleństwa sie chowają
Hellevoet ja jak bralam zelazo mialam zaparcia wiec nie pomoge

Co do urlopu macierzyńskiego jest tak ze jezeli złożysz wniosek w ciagu 30 dni to mozesz sama wybrac czy chcesz rok czy pół a jeżeli sie zwleka to przyznaja z góry ale nie wiem ile chyba pół roku i np moja bratowa mosiala mieć wniosek od firmy a jak ja sie pytalam szefa to mi powiedzial ze ma sobie z neta ściągnąć jakis

hellevoet ja tez mialam biegunki po zelazie i lekarz twierdzil ze tak byc moze. Jedni z biegunka drudzy z zaparciami.

mi tez sie wydaje, ze po zelazie do w druga strone jak moja kolezanka kiedys miala anemie to mowila, ze czarnymi kamieniami sie wyproznia :D

reklama
Hej kochane ja mialam dzis straszną noc obudzilam sie na siusiu ok 3 w nocy o potem nie moglam zasnąć a rano lewa noga zaczela mi dretwiec i cale biodro mnie bolalo:-( koszmar jestem nie wyspana do tego pogoda do dupy mnie dobija bo na deszcz sie ma moglo by wyjsc troche sloneczka ale bez wielkich upałów

Milego dnia dla was

Do góry