reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Myślałam ze tylko ja popadam w takie stany depresyjne, ostatni miesiąc tylko gotuje i sprzątam, przez większość dnia dama jestem w domu.. Niby mamy wolny czas ale ja go zorganizować na cos pożytecznego nie umiem;-/ moja paczka znajomych 5par sie rozleciał trochę mamy jednych przyjaciół z którymi sie widujemy i mysle ze moja ciąża spowodowała ze obi rownież zaczęli myślec poważniej o swoim związku, a całej reszcie imprezy w głowie i za bardzo sie porozumieć teraz nie umiemy. Co do dziewczyn macie racje, w pracy mam samych facetów i cieszę sie ze nikt nie plotkuje itd.. Jednak tal gdzie baby zawsze zamieszanie sie robi Ja dzisiaj kwiatki dostalam od mojego M. Chyba chciał mi humor poprawic Kochany❤️

Ja dzisiaj Od rana porzadki w kuchni, mycie okna, wszystkie zakamarki itd. energia jest ale zobaczymy jak bedzie potem;)
Ja tez dostalam kwiatuszki Od meza z okazji rocznicy:) :) a potem jakies dobre jedzonko :)

Co do przyjaciolek to ja uwazam, ze w tych czasach ciezko o prawdziwa przyjazn, no moze sa wyjatki, ale wiecej jest znajomych niz przyjaciol...

Ja Od 3 w nocy Nie spie przez to ze moj piesek mial biegunke... Masakra jak nie urok to sraczka :/

No to zapowiada sie za kolejne malenstwo u happymamy o Ile nikt w kolejke sie nie wbije, bo widze, ze kazda sobie tu rodzi jak chce ;)

Dziewczyny melduję się tylko, że od wczoraj jesteśmy w domku :tak::tak::tak: niezły, szok przeżyłam jak Pani doktor mi powiedziała, że nie widzi potrzeby żebyśmy dłużej było w szpitalu:-D. Nocka była ciężka, ale daliśmy radę :biggrin2:. Zaczyna ładnie ssać piers, ale wczoraj maż pojechał kupic laktator, bo już nawał dostałam. Pewnie nie będę się za często odzywać, ale podczytywać będę. 3 majcie się i życzę jak najmniej dolegliwości!

Happymum! Dobrze, że już lepiej troszkę - nie było za ciekawie! To już niedługo też będziesz tulić maleństwo :)

reklama
Dziewczyny melduję się tylko, że od wczoraj jesteśmy w domku :tak::tak::tak: niezły, szok przeżyłam jak Pani doktor mi powiedziała, że nie widzi potrzeby żebyśmy dłużej było w szpitalu:-D. Nocka była ciężka, ale daliśmy radę :biggrin2:. Zaczyna ładnie ssać piers, ale wczoraj maż pojechał kupic laktator, bo już nawał dostałam. Pewnie nie będę się za często odzywać, ale podczytywać będę. 3 majcie się i życzę jak najmniej dolegliwości!

Happymum! Dobrze, że już lepiej troszkę - nie było za ciekawie! To już niedługo też będziesz tulić maleństwo :)
Super, ze juz jestescie w domku:)
Trzymajcie sie dzielnie :)

Do góry