reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Jak tam zapowiada się niedziela?
Ja sobie dziś pospałam i teraz jestem jakaś taka ociężała :p za to moje cycusie zaczynają produkcję na dobre co widać po plamach na koszuli nocnej eh... Co do żelaza to u mnie wszystko jest w normie, ani szczególnie w jedną ani w drugą stronę...

Ja wczoraj odkryłam co to niebo w gębie :p papryka faszerowana zapiekana w piekarniku... A i farsz na kotlety można wykorzystać. A wieczorem z mężem robiliśmy drożdżowy placek ze śliwkami :-)

reklama
ja z tymi granulkami spie w nocy, nie wiem na ile to placebo najwazniejsze, ze dziala :) obudzilam sie o 6 na chwile chcialam mojego poglaskac ocknelam sie pol godziny pozniej miazdzylam mu reka twarz haha na szczescie jemu malo co przeszkadza w spaniu

wiekszosc nocy spalam na plecach z nogami po turecku, teraz mnie biodra bola jakbym je sobie wylamala, ale przynajmniej wyspana ♡

ja dzisiaj od rana walizke do szpitala pakuje, od wczoraj panikuje bo gadalismy o pepkowym ja na pewniaka, ze przeciez 11.08 bedzie a moj zebym glupot nie gadala bo przeciez to moze byc jutro albo za tydzien, wiec sie wzielam do roboty bo ma racje, ja sie codziennie przez chwile sie czuje na prawde tragicznie.. trzymam sama za siebie kciuki zeby jednak do ustalonego terminu cc dotrzymac :D

co do papryki faszerowanej uwielbiam, smaka narobilas na dniach bede musiala zjesc ;)

Hej

Niunia współczuję kochana.

Ja tez coraz ciężej. Od dwóch dni z jamy nie wychodzę. Sapie wciąż bo mały uciska i oddech płytki. Skurcze przepowiadajace męczą . Zaczyna mnie też cmic brzuch ale tak delikatnie.

Dziś mam zgage. Nsudisjnsbhs byle do porodu. Dobrze, że tak późno zaczynam odczuwać dolegliwości ciąży.

Ignaś 36 tc [emoji173]

Ja tez mam zgage prawie caly czas i juz sie przyzwyczaiłam nawet nie przeszkadza ach te dolegliwości

Mamakulka a moze jak bys na chwile wyszla to by sie oddech poprawił

Ja również zgaga od rana do nocy, już się przyzwyczaiłam [emoji1] jak jest bardzo źle to zimne mleko mi pomaga mimo, że nie przepadam [emoji1]

[emoji173]

Też mam tak z oddechem ale tylko jak się schyle albo zmecze, w tedy sycze jak nienormalna [emoji1]

[emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Byłam z psem na spacerze I z koleżanką. Nie dość ze myslslam , że się udusze to mnie komary jadły :D

Ignaś 36 tc [emoji173]

Ja mam takie napięcie brzucha około 10 sekundowe dość nie miłe i mnie zatyka wtedy.i dół brzucha tak właśnie nie umiem opisać cmi :)

Ignaś 36 tc [emoji173]

reklama
Ja te napiecia mam juz dawno a teraz jeszcze kłuje mnie w kroczu i mam bole jak na miesiaczke i to tak od paru dni az mnie zatyka czasem.
Boje sie[emoji14]ja nie wiem jak ja ten porod przezyje. Bedzie panika straszna bo jak mi sie juz sni to nawet we snie panikuje chce uciekac ze szpitala..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry