reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Hej dziewczyny ja noc kiepska bo niczym zasnelam minely z 3godziny ale obudzilam soe o 10 wiec mysle ze dzis lepiej bede sie czuc niz wczoraj.
Chociaz za oknem tak pochmurno znowu. Fajnie jak chlodno i nie ma upału ale jak tak pochmurno to i przygnebiajaco..
Dobrze chociaz ze juz weekend z mezusiem czekam sobie na sniadanko a pozniej moze do malej Zosi pojedziemy.

Wieczorem cos mnie brzuch bolal zaczynaja sie bole jak na miesiaczke i kłucia w kroczu co mnie zmusza do wieczornych przemyslen o porodzie:p
Czlowiek by chcial jak najszybciej ale sie boi:p

Ja z kolezankami dawno sie nie trzymama przejechalam sie na 12sto letniej przyjazni i kolezanki rzadko i sporadycznie. Trzymam sie z siostra , szwagierką, kuzynka, ide do mamy i babci i mi starczy :)

Milego weekendu :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Coś w tym jest Mamakulka, ja się wychowywałam z 2 braćmi, na wakacjach było jeszcze 3 kuzynów. Do sąsiadki obok przyjeżdżały 2 dziewczynki, ale bardzo zadzierały nosa. Nigdy nie lubiłam babskich tematów, dopiero przy mężu zaczęłam wdrażać się w bycie kobieta (powolna, mozolna i często nieudana nauka gotowania, chodzenie w sukienkach - spódnic za Chiny nie ubiorę, malowanie się to katastrofa), w szkole i na studiach też wolałam towarzystwo chłopaków, ale nie chciałam mieć żadnego za swojego chłopaka. Dopiero przy mężu to się zmienia, choć często łapie się na myśli, że niektóre aspekty mi nie odpowiadają.

ja tez zawsze z chlopakami sie trzymalam :D z dziewczynami ciezko mi sie dogadac, popieram mamakulka wredne i zlosliwe ;p

tez nie lubie sukienek obcasow itp zawsze bylam chlopczyca

Z "przyjaciółmi" różnie bywa a tych prawdziwych trudno znaleźć. Przynajmniej ja nie mam takich typowo oddanych na których zawsze można polegać itp. Często można się niestety sparzyć :-/ też zawsze wolałam kumpli, pewnie dlatego z jednym znajomym utrzymuje kontakt już od ok 10 lat i możemy na każdy temat pogadać. Z kobietkami różnie bywa. :p

W pracy miałam tylko facetów, od kiedy zaczęli przyjmować kobity to zaczęły sie zgrzyty. Więc coś w tym jest ze lepszy kumpel, niz kumpela.
Chociaż akurat poza pracą mam jedną oddaną przyjaciółkę na która zawsze mogę liczyc, wiadomo od kiedy pojawili sie mężowie,dzieci czasu na spotkania jest mniej, ale kontakt jest.

Moj wczoraj poszedł na imprezę firmową. Nie dość ze pół nocy nie spałam bo czekałam na niego, to teraz spi a wszystko jest na mojej głowie. Myślałam ze pomoze mi w sprzątaniu, skreci łóżeczko i co porządki,obiad spadły jak zwykle na mnie....Jejciu jak on mnie wkurza.
Czasem to czuje sie jak kwoka, siedzę w domu, sil na jakielkowiek wyjście brak, tylko dom,dziecko, pieluchy,obiady...oj to sobie ponarzekalam

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ha mojego w ogóle nie ma do 20 lipca. Całe szczęście łóżeczko i komodę mi zrobił. Wczoraj też mnie wkurzył bo nie umie na smsa odpisać jak jest w sklepie czy pracy czy w ogóle poza domem. Wrrr

Ignaś 36 tc [emoji173]

Popieram [emoji1] ja też mam więcej kolegów niż koleżanek, teraz może się troszkę zmieniło z wiekiem [emoji1] kobiecie ciężej zaufać moim zdaniem

[emoji173]

Hello u mnie w miarę kulam się :-)

Gosik u mnie też już niby według usg mam i nawet 38 tc ale jak lezalam w szpitalu to dali mi sterydy i tc iwylacznie liczyli według ostatniej miesiaczki.
Wiem że tego się trzymają a usg to w sumie nie wiem po co wyłączają jak i tak się potem tego nie trzymają.
Ja za 4 dni mam donoszona ciążę i zaczynam 37 tc:-)

reklama
A ja dziewczyny mam takie pytanie, czy jak zaczyna się poród to normalnie czuć ruchy maluszka, kopniaki? Już parę dni się nad tym zastanawiam, a potem zapominam zapytać [emoji1]

[emoji173]

Do góry