reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymum, corcia jeszcze nie wie, powiemy jej juz niedlugo. Na szczescie nie boje sie jej reakcji, bo ona tak bardzo chce braciszka lub siostrzyczke :-) Ostatnio bylismy u znajomych, gdzie sie urodzil dzidzius, mialam go na raczkach i nawet nie byla zazdrosna, ale to bylo tylko pol godziny :-) inaczej na codzien. Corka Oliwia non stop nim sie zajmowala, prowadzila wozek, podala pampersa non stop pomagala. Takze pod tym wzgledem bardzo sie ciesze :-)

Cześć dziewczyny :) jeśli mogę to chętnie do Was dołączę :) umówiona do lekarza jestem na 21.12, będzie to jakiś 7 tydzień :) to moja druga ciąża i dlatego chcę iść troszkę później, bo w pierwszej poszłam już w 5 tygodniu i był tylko pęcherzyk.
Też się troszkę martwię jak to będzie z dwójką dzieci ale na pewno damy radę :)

Najlepiej bylo, gdy zapytalam ja czy chce rodzenstwo i probowalismy ja przyzwyczajac do tej sytuacji. Ona powiedziala, ze chce i na drugi dzien w przedszkolu powiedziala, ze mama ma dzidziusia w brzuszku. A nie bylam wowczas w ciazy :-)

Basienka ja biore pregnacare wutaminy dla kobiet w ciazy....tak czytam czytam i mam zarodek 4.4mm to bardziej na 6tc a jestem 7 prawie 8 z om...ale serducho bije...to chyba nie musze sie martwić....jak myslicie?

reklama
Dziś u lekarza byłam świadkiem jak mama powiedziała córce, że będzie miała siostrzyczkę. To był najsłodszy foch na świecie :) Biedna, pewnie wyobrażała sobie, że będzie dziarski braciszek, a tu takie rozczarowanie.

Do góry