reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anakaka-moj chce ale tylko boy bo girl są fujjj
...haha tak mówi
...haha tak mówi
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Happymum, corcia jeszcze nie wie, powiemy jej juz niedlugo. Na szczescie nie boje sie jej reakcji, bo ona tak bardzo chce braciszka lub siostrzyczke :-) Ostatnio bylismy u znajomych, gdzie sie urodzil dzidzius, mialam go na raczkach i nawet nie byla zazdrosna, ale to bylo tylko pol godziny :-) inaczej na codzien. Corka Oliwia non stop nim sie zajmowala, prowadzila wozek, podala pampersa non stop pomagala. Takze pod tym wzgledem bardzo sie ciesze :-)
Karolla123
Cześć dziewczyny jeśli mogę to chętnie do Was dołączę umówiona do lekarza jestem na 21.12, będzie to jakiś 7 tydzień to moja druga ciąża i dlatego chcę iść troszkę później, bo w pierwszej poszłam już w 5 tygodniu i był tylko pęcherzyk.
Też się troszkę martwię jak to będzie z dwójką dzieci ale na pewno damy radę
Też się troszkę martwię jak to będzie z dwójką dzieci ale na pewno damy radę
BASIENKA 28
Najlepiej bylo, gdy zapytalam ja czy chce rodzenstwo i probowalismy ja przyzwyczajac do tej sytuacji. Ona powiedziala, ze chce i na drugi dzien w przedszkolu powiedziala, ze mama ma dzidziusia w brzuszku. A nie bylam wowczas w ciazy :-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basienka moj tez chce i kocha wszystkie dziecibod zawsze ale jakos nastawia siw na chlopca
BASIENKA 28
Karola 123 witaj :-) Bardzo mi milo:-) Na pewnno sobie poradzimy :-) Happymum to super :-) A zazywacie kwas foliowy ? albo jakies witaminki ?
Karolla123
Mi przy pierwszej ciąży lekarz polecił Femibion Natal 1 (do 13 tygodnia ciąży), później już nr 2
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Basienka ja biore pregnacare wutaminy dla kobiet w ciazy....tak czytam czytam i mam zarodek 4.4mm to bardziej na 6tc a jestem 7 prawie 8 z om...ale serducho bije...to chyba nie musze sie martwić....jak myslicie?
reklama