reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

teraz powoli przyjemny chlodek sie robi, ja caly dzien spuchnieta zyly mnie bola, jak mi moj lydki masowal to sie smial, ze wode zebralam jak wielblad w garbie

reklama
Właśnie lekarka się mnie usilnie pyta co wizytę czy nie mam żadnych dolegliwości? Żadnych? No nie mam. No nie wygodnie nimi i tyle. Kolano mnie bolało przecież to już coś jest :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Szczęściara, wszędzie się pisze o cellulicie i rozstępach, bo skóra się rozciąga. U mnie jest jeszcze gorzej, nie mam dużego brzucha, a moja skóra nawet tego nie wytrzymuje, robią mi się malutkie ranki, jakby mi ktoś robił malutkie nacięcia, leci z nich nawet krew.

No takie malutkie na początku widziałam jedną myślałam że się gdzieś zadrapałam, ale teraz patrze kolejna, no i zaschniętą krew na nich mam. Myślałam że brudne podrapałam i krew leci.
A rozstępy swoją drogą, to mam sprzed ciąży, to białe pasy cieniutkie na biodrze.

reklama
to ja mam bez krwi ale pasy to tez nie sa, grom wie co to pokazalabym wam ale brzydkie no nic mam nadzieje, ze zblednie cokolwiek to jest

Do góry