reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Witaj mrs hermit :)

Ja mam w miarę całą wyprawkę gotowa. Jutro łóżeczko i pranie :) Ja chce mieć pełną gotowość bo mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i się cykam żeby w razie czego mieć wszystko :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mi dziś totalnie gorąco. Już coraz więcej z wyprawki przybywa. Paczka z apteki dotarła więc mogę torbę sobie zacząć pakować. Co do łóżeczka to na razie wygląda to tak...
7NYR0B2.jpg

Ja torbę mam spakowana :-) ląpki wyprane ale brak łóżeczka i wózka za to mam zamiast łóżeczka taka doatawke do łóżka na poczatek :-) wiec mozna powiedziec ze prawie gotowa :-)

Super Magdalena podoba mi sie.
Fajnie, ze torby popakowane :) ja nie moge sie do tego zabrac...
Dziewczyny doradzcie jak odswiezyc wozek, bo mam uzywany, ale w stanie bardzo dobrym. Woda z jakims plynem?? No Nie jest on brudny czy to cos da? Wklad mam nowy...

Ja tez mam używany i chyba po prpstu ściera przelece bo jak się wypiere budę to będą zacieki...

Ignaś 35 tc [emoji173]

jak mocno nie jest brudny wózek to wilgotną ściereczką tak jak mamakulka radzi :D
Magdalena cudny zestaw :) aż miło popatrzeć :)
my w weekend składamy łóżeczko, ogarniamy kącik roboczy męża no i ja dokończę prasowanie, torbe spakuje za tydzień ;)
koszule dotarły! Sprzedawczyni jednak uczciwa :) są lekkie z delikatnej bawełny, rozciągliwe, latwy dostęp do cyckowq, zobaczymy jakie będą po praniu ;)

no to cale szczescie, ze uczciwa ;) moje po wypraniu dalej milusie wzielam sobie xl wiec wygladam jak w namiociku ale dobrze bede sie czula komfortowo

reklama
Mika dzięki ;-) super że koszule dotarły i babka okazała się uczciwa. Ja mam 3 szare z jakimiś misiami rozpinane po bokach... Dla wielu aseksualne ale mi się podobają a i chyba wygodne :p
Dzięki za rady co do czyszczenia wózka;-)
Dzisiaj jestem ugotowana:-/

Do góry