reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witaj mrs hermit :)

Ja mam w miarę całą wyprawkę gotowa. Jutro łóżeczko i pranie :) Ja chce mieć pełną gotowość bo mąż wyjeżdża na 2 tygodnie i się cykam żeby w razie czego mieć wszystko :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mi dziś totalnie gorąco. Już coraz więcej z wyprawki przybywa. Paczka z apteki dotarła więc mogę torbę sobie zacząć pakować. Co do łóżeczka to na razie wygląda to tak...
7NYR0B2.jpg

Ja torbę mam spakowana :-) ląpki wyprane ale brak łóżeczka i wózka za to mam zamiast łóżeczka taka doatawke do łóżka na poczatek :-) wiec mozna powiedziec ze prawie gotowa :-)

Super Magdalena podoba mi sie.
Fajnie, ze torby popakowane :) ja nie moge sie do tego zabrac...
Dziewczyny doradzcie jak odswiezyc wozek, bo mam uzywany, ale w stanie bardzo dobrym. Woda z jakims plynem?? No Nie jest on brudny czy to cos da? Wklad mam nowy...

Ja tez mam używany i chyba po prpstu ściera przelece bo jak się wypiere budę to będą zacieki...

Ignaś 35 tc [emoji173]

jak mocno nie jest brudny wózek to wilgotną ściereczką tak jak mamakulka radzi :D
Magdalena cudny zestaw :) aż miło popatrzeć :)
my w weekend składamy łóżeczko, ogarniamy kącik roboczy męża no i ja dokończę prasowanie, torbe spakuje za tydzień ;)
koszule dotarły! Sprzedawczyni jednak uczciwa :) są lekkie z delikatnej bawełny, rozciągliwe, latwy dostęp do cyckowq, zobaczymy jakie będą po praniu ;)

no to cale szczescie, ze uczciwa ;) moje po wypraniu dalej milusie wzielam sobie xl wiec wygladam jak w namiociku ale dobrze bede sie czula komfortowo

reklama
Mika dzięki ;-) super że koszule dotarły i babka okazała się uczciwa. Ja mam 3 szare z jakimiś misiami rozpinane po bokach... Dla wielu aseksualne ale mi się podobają a i chyba wygodne :p
Dzięki za rady co do czyszczenia wózka;-)
Dzisiaj jestem ugotowana:-/

Do góry