reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Bede u mojej weterynarki to porozmawiam z nia na temat tego psiaka, bo z tymi ludzmi sie raczej nie da.

Bylam dzisiaj na wynikach czego nie lubie, bo wstaje rano glodna. Jutro ide do gina pobrac gbs.
Moja corcia dzisiaj tak sie zerwala w brzuchu ze sie wystraszylam tak dziwnie jakos... Macie tez czasem tak?

A dzisiaj pierogi z jagodami mniam:)

ja dzisiaj nalesniki z jagodami i twarogiem bede miec, moj ma wolne wiec leze i pachne a jedzenie i picie samo sie na kanape donosi :D

moja albo sie wierci i brzuch powoli zmienia ksztalty albo konkretnie kopie i nagle caly brzuch sie trzesie, od wczoraj z upodobaniem nogi jakos dziwnie wciska az sycze z bolu jak tak robi

Ja mam pierogi leniwe! Tzn musze wykonać ale nie mogę się doczekać.

Mój syn ostatnio strasznie się pcha . Aż chodzę na boki a widzę to po telefonie jak Wam xos pisze , ze telefon z boku na bok jeździ bo ręce opieram :D

Sąsiadów zgłosić do TOZ -u.
Albo jeśli U Ciebie w mieście działa jakaś fundacja to tam. Straży miejskiej nie ma co.

Ja mam boksera boidupe[emoji14]

Igi 34 tc [emoji173]

beata z tym pieskiem to właśnie najlepiej zgłosić gdzies bo jesli Ci sąsiedzi są agresywni to raczej nie zareagują pozytywnie na zwrócenie im uwagi.

mamakulka - zgiń przepadnij! Wprowadzam się do Ciebie bo idealnie zgadujesz na co mogę mieć ochotę :D już wiem co w weekend zrobię :p ale na samą myśl mi ślinka cieknie :D

Dziewczyny ale się ucieszyłam, babka od koszul co je zamawiam i nie dostałam, sprawdziła sprawę i okazało się że wysłali moją paczkę do kogoś innego. Osoba która ją odebrała nie przyznaje się, więc wysyłają mi nową paczkę. Uff! A już byłam gotowa iść i kupić te paskudne byle stacjonarnie :p

jeszcze miałam koszmar że przyszło łóżeczko zupełnie inne niż zamawiałam, takie potwornie paskudne i siedziałam i płakałam ze złości :p ale na szczęście to był tylko sen :D

reklama
Dobra wpadać. Mój jedzie 3 lipca .

Mika no to fajnie , że się rozwiązało. Swoją drogą chamstwo tego co się nie przyznaje nie... ludzie to świnie.

Igi 34 tc [emoji173]

Do góry