reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nie mam napięte skóry. Wiadomo, że nie jest luz bo bęben jak cza ale jednak nie wygląda na taką co zaraz pęknie . No coz poradzę. Mam brzuch paskudny i jak się nie wydziaram to nikomu nie pokaże oprócz męża. Jezu dobrze, że mój mąż jest taki kochany. On zawsze mowi otwarcie , że wygląd to drugorzędna sprawa. I dla niego serio tak jest.

Igi 34 tc [emoji173]

Ja to bym zjadla coś slonego. Na przykład ogórka gruntowego z solą. Albo... pistacje?

Igi 34 tc [emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Eh dziewczyny czytam Was ja Wy o tym jedzeniu piszecie :-) o pysznościach takich :-) a ja z tą moją nieszczęsna cukrzycą - mam wrażenie, że jem tylko ciemny chleb i warzywa. A z obiadami też mam problem, bo mi czesto cukier wywala :-(

Tak jak w pierwszej ciąży do końca byłam na chodzie, na biegu wręcz, bez żadnych problemów, tak teraz jestem w szoku jak bardzo inaczej można ciąże przechodzić.

Zjadłabym sobie takiego tosta z szynką , serem, ogóreczkiem i majonezem z keczupem.... pomarzyć można :-) albo kebBa jakiegoś, pizzę :-) haha. Podrzuca wam pomysły :-)

któras mnie dziś zaraziła pierogami z jagodami I proszę - zachodzę do siositry, a tam cała miska jagód. teściowa jej przywiozła :-D także jutro pierogi z jagodami :-) :)

Ja zjadlam galaretke z truskawkami, malinami I jagodami :) pycha

Wiecie co denerwuja mnie sasiedzi, mają psa shihtzu ktory im ciagle ucieka I za to dostaje wpierdziel, wcale mu sie Nie dziwie, bo gdybym ja byla lana tez bym uciekala.
Sama mam psa tej samej rasy I jest mi posluszny, nigdy nikt go Nie bije, jest traktowany jak czlonek rodziny I wszyscy go kochamy. Ja uwielbiam psy I szlak mnie trafia jak widze takie traktowanie, najchetniej to bym gdzies to zglosila ale to nie w moim typie, ci ludzie mają cos z glowami nie tak. Co byscie zrobily ???

reklama
Do góry