reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Tamtusia zdrowka, teraz to tylko meczarnia ten trzeci trymestr .
Mnie trzy dni bolała głowa i mdłości okropne miałam jak nigdy.

Ja nadal nie wiem co naszykowac dziecku do szpitala na wyjście, bo nie wiem jaka będzie pogoda.

Tamtusia trzymaj sie dzielnie. Oby minelo szybciutko i rano zebys sie obudzila w dobrej formie. Ja mam wizyte 1 go i mam nadzieje , ze w daldzym coagu szyjka bedzie dluga i zamknieta bo maz jedzie. A jednak nie 9 a 3 wiec troche lepiej :) wroci 16 po poludniu .

Mnie tfu tfu 3 trymestr nie męczy. Czuje się fajnie nawet dzisiaj byłam z psem polazic po dzielni jednak :D upał nam nie zaszkodził. Psiak śpi teraz jak zabity i okazało się , że mam pepco niedaleko wiec bardzo się ciesze. Rossman i pepco to już super :D z wózkiem będę popinac :)

Igi [emoji173]33 tc

A mnie męczy wdzystko jakby po.tym szpitalu mi cala energia i fizyczna i psychiczna stanęła i poszła gdzieś daleko...

Z moim się poklucilam..... I ryczec mi się chce....gdy siedzę na dupie bo nie mogę już nic robić dopiero zauważam brak osoby bliskiej... Jest ale jej nie ma....niby robi i pomaga a nie pomaga....
Brak wsparcia, miłości, oparcia na silnym ramieniu..Zauważam rzeczy na które wcześniej nie miałam czasu i w sumie nie chciałam widzieć że coś nie tak.... Ah wyzalilam się.....
No to mi się zaczęły humory.... Zamiast się cieszyć że Wszytko dobrze to ja pewnie wymyslam i szukam dziury w całym..... Nie! No przecież szukam męża.....troskliwego czułego i nie takiego uczuciowego suchara....

moniczka tez mam mdlosci ale i tak mniejsze niz na poczatku na szczescie

mamakulka zazdroszcze :D kurde a u mnie pepco nigdzie nie ma

basia hormony spokojnie, tez mnie dopada czasem samotnosc, brak wsparcia itp a jak dzien pozniej przeanalizuje to jakis potworek siedzi w mojej glowie i wszystko wyolbrzymia, to brak normalnego funkcjonowania sie na glowe rzuca po prostu, glowa do gory :*

reklama
Ja też mam humorki :-) cały dzień się śmieje przychodzi pewna godzina a ja płacze i wyzywm wszystkich.

Co do ubranka dla dziecka na wyjscie ze szpitala położne na szkole rodzenia mówiły że bez wzgledu na pogodę lepiej dziecko ubrac na długi ale cienki rekaw ponieważ skóra dziecka nie jest przyzwyczajony do promieni słonecznych

Do góry