reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Do kupienia w sensie.
A moj mąż wlasnie robi nalesniki z pieczarkami i serem. I w ogole on chyba jak go nawet ja zmobilizuje to lubi robic cos w kuchni bo lubi jak go chwale hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec dziewczyny chwalcie swoich facetow bo z nimi jak z dziecmi. Pochwalisz to pozniej zrobi obiadek lub kolacje bedzie z siebie zadowolony a Wy bedziecie czekac w wyrku na jedzonko hehe

Kobieto ja nie znoszę jak mój gotuje bo robi to sto godzin i sprzątania jest więcej jak kiedykolwiek :D raz robił placki ziemniaczane od 16 do 21.

Sól i maltan to tez wiem. Mam na liście zapisane[emoji14]

Igi [emoji173]33 tc

mamakulka jeszcze wit d k, ewentualnie leko do pepka tak jak polcia pisze cos do sutkow i na odparzony tylek

ja swojego chwale i mowie, ze jest dzielny to z usmiechem na ustach wszystko robi :D

edit ale jak twoj wszystko w zwolnionym tempie i po swojemu no juz trudno i tak ja nie moge[emoji14]

Hehe mamakulka to niezle tyle godzin. Ogolnie to moj tez nasyfi i tez ja bym to szybciej zrobila ale z drugiej strony nie raz zrobi lepsze . bo wlasnie ja sie nie pieprze robie byle szybko byle czysto i nie wyjdzie takie dobre.

mi zostalo 4 dni do skonczonych 34 tygodni. Tu w de juz sie nie hamuje porodu przy skonczonych 34 tygodniach bo uwaza sie ze dziecko spokojnie sobie poradzi. To jest pocieszajace juz. Chociaz dla mnie zawsze te ostatnie tygodnie przed porodem sa stresujace.

A ja lubię jak mój gotuje bo i dobrze i zawsze po sobie posprzata

A i warto miec w domu kartoflanke za odparzenia pupci :-) i cos do kapania sie daje na potowki ale nie pamiętam:-(

reklama
Do góry