beata0526
Fanka BB :)
Jaspis mi juz nie chodzi o to zeby stal w drugim etapie porodu tylko ostatnio mi porod wywolywali chodzilam caly dzien z kroplowka na kiju na kolkach I z tym musialam chodzic do toalety, potem szlam pod prysznic, zeby zlagodzic bole I maz bardzo mi pomagal, bo ciezko bylo mi sie poruszac. Po porodzie zabral moje rzeczy z sali , bo polozne kazaly przeniesc sie do innej I szykowal mi bulki z pasztetem bo bylam bardzo glodna Nie wyobrazam sobie zeby go wtedy nie bylo, chociaz na poczatku nie chcialam.
Pepowine bez problemu przecinal, tylko mowil, ze twarda. W naszym przypadku Nie chodzi o zaden uraz z jego strony, tylko mowil, ze plakac mu sie chcialo jak patrzyl na mnie, z bezsilnosci, ze nie moze mi pomoc. Oczywiscie stal kolo glowy I sie telepal jak galareta ale potem mowil, ze bardzo mnie kocha I po takim przezyciu zawsze bedzie przymnie .
Angelika Ty sie jeszcze trzymaj w dwupaku, bo my jestesmy sierpniowki !! duzo zdrowka zycze.
Pepowine bez problemu przecinal, tylko mowil, ze twarda. W naszym przypadku Nie chodzi o zaden uraz z jego strony, tylko mowil, ze plakac mu sie chcialo jak patrzyl na mnie, z bezsilnosci, ze nie moze mi pomoc. Oczywiscie stal kolo glowy I sie telepal jak galareta ale potem mowil, ze bardzo mnie kocha I po takim przezyciu zawsze bedzie przymnie .
Angelika Ty sie jeszcze trzymaj w dwupaku, bo my jestesmy sierpniowki !! duzo zdrowka zycze.