reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mika - no mój przecinał jednemu pępowinę :yes: lekarz robi zaciski po dwóch stronach I między zaciskami miał przeciąć :wink: mówił, że wrażenie miał takie jakby palec przecinał (tylko bez kości).

polcia - a z czego robiłaś dżem? jak z truskawek to nad nimi trzeba ciągle stać I mieszać, mi sie wprawdzie nie przypaliły, ale wykipiały

Angelikaa - do mojego właśnie tak położna mówiła, powtarzając 3 razy gdzie ma przeciąć zanim mu nożyczki dała, a on był mega opanowany, w końcu nie wytrzymał I jej powiedział: nie pani nie mówi do mnie jak do idioty, zrozumiałem za pierwszym razem :wink:
mam nadzieję, że szybko wyjdziesz!

tamtusia - ja nie będę miała ochraniacza. jakoś nie wydaje mi się potrzebny

reklama
Mamakulka - oni biorą poprawkę na to że faceci przeważnie są w nerwach I emocjach I nie myślą :wink: ale mój akurat był mega opanowany.

No to mąż charakterny[emoji14]

Kurde coraz bliżej ten poród no[emoji14] na pewno jak wybije lipiec to zacznę panikować[emoji14]

Igi [emoji173]32 tc

Mu w stresie na siebie tak warczymy zazwyczaj ze się boję ze na porodzie nas lekarz oboje wyprosi :D jak ja mu powiem coś niemiłe z bólu to zacznie mi dogadywac i się obrazi hehe my to jesteśmy straszni zadne nie odpuści. No chyba ze mu będzie mnie żal bo jest wrażliwy na moje cierpienie ale w nerwach to kto wie co on tam odwali :D dobrze , że wykupuje sale o podwyższonym standardzie to inaczej będą patrzeć haha

Igi [emoji173]32 tc

Ciebie to raczej nie wyproszą :) A może Twój będzie tak wystraszony, że zrobi się potulny jak baranek i przyjmie wszystkie obelgi z pokorą. Mój to się bał tylko tego, że będę go w tym bólu wyzywać, ale nic takiego nie miało miejsca :p

tamtusia ja też nie będę miała ochraniacza.

Dominika no z teuskawek robilam. Bledem bylo to ze najpierw dalam na maly ogien mialam wrazenie ze w ogole sie nie robi podkrecilam i moment sie spalilo. Trzeba stac byc cierpliwym i mieszac. Teraz juz wiem:)

reklama
No dziękuję Wam za odpowiedzi :-) to rzeczywiście nie będę chyba kupowała, ja w sumie tamten krótko miałam :-) bardziej teraz chciałam chyba cieszyć się, że kupiłam coś nowego i ładnie wygląda :-) a nie o to przecież chodzi :-D. Kupię ładny rożek nowy i tyle :-) też się będę cieszyć :-)

Do góry