reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja zanim zaszłam w ciążę to uświadamialam bliskich o naszej decyzji. Tak więc są gotowi na małego szatanka :D

Moja mama ostatnio dzwoniła do mnie ( mieszkamy 350 km od siebie) i taka zrezygnowana mówi : możesz go nie chrzcic, może nie jeść mięsa ale czapeczki po kąpieli musi nosić! !

Ja od rana miałam żądze jedzenia wiec zjadlam salatke z kanapka i lody . Wstałam o 7 . Dzisiaj na obiad botwinke robie ;)

Kurde ja właśnie się zastanawiałam nad urlopem jakimś ale trochę peniam[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka - udana ta Twoja mama :p czapeczka najważniejsza :D

my pewnie też zrezygnujemy z chrztu...po obu stronach będzie oburzenie na 100% :p moja rodzina daleko to tylko przez telefon będą jęczeć :D gorzej z teściową. :|

ale dziś pobudkę miałam, tak się malutki przeciągał że myślałam że mi chce brzuch rozerwać :D

No bo debata była straszna o te czapki.

Kurde mnie to cholera zaraz bierze jakn myślę że teściowa ma się wtrącić[emoji14] ona jest taka ze niby nie bo sama nie lubi jak jej się wtracaja ale już teraz potrafiła się dopiąć.

Zamowilam wczoraj wkoncu ciuszki :) wszystkie dla dziewczynki;) ale odwaga
Pewnie jutro przyjdzie. Czy wy nowe ciuszki tez pierzecie??
Jeszcze musze pozamawiac dla siebie jakies pierdoly;)

Zamowilam wczoraj wkoncu ciuszki :) wszystkie dla dziewczynki;) ale odwaga
Pewnie jutro przyjdzie. Czy wy nowe ciuszki tez pierzecie??
Jeszcze musze pozamawiac dla siebie jakies pierdoly;)
No ja też mam część nowych A część po coreczce brata bo mieli trochę uniwersalnych dla chłopca i dziewczynki. Tylko jakieś pranko zrobię i będzie gotowe. Co do rzeczy dla mnie to też jeszcze muszę zamówić [emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

beata - ja nie piorę nowych... niby niektórzy mówią, że się powinno, ale nigdy tego nie robiłam...
wogóle z tym praniem to z pierwszym dzieckiem się przejmowałam, ale drugiego ubranka już chyba od 2 miesiąca życia prałam razem z naszymi w normalnym proszku. teraz pewnie też zrobię ze 2-3 prania w proszku dziecięcym I będę prała z naszymi. chyba ze będzie dużo brudził I się cała pralka szybko uzbiera.
oj, też muszę dla siebie pozamawiać...

Ja pralam nowe rzeczy i teraz tez bede prala ale tylko pare tugodni i bede przechodzic na nasz proszek jesli dzidzi nic nie bedzie :-)

Mamakulka wczoraj na szkole rodzenia polozne mowily zeby nie klucic sie z rodzicami-tesciami na wizyte czapeczka na glowce a jak sie za nimi drzwi zamkna czapeczka w szufladzie i wszyscy sa zadowoleni :-)

reklama
No tak też zrobię właśnie ;) na początku mówię a po co a daj spokój a mamo a później mówię kurde czego oczy nie widzą tego sercu nie żal :D

Co do prania to ja będę prac nowe też :) ale ja jestem świeża to na razie się jaram nowa rola ;)

Do góry