reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

dzisiaj pierwszy dzien mojego lezenia plackiem, nudzi mi sie jak nie wiem niczym nie mam ochoty sie zajac do tego te bolace zatoki :( i strasznie mnie ciagnie brzuch po bokach

plus taki ze zamowilam darmowe probki tkanin to sobie poogladam zanim zamowie

a wy jak tam zycie na wolnosci?

reklama
Ja będę robiła salatke :D

Znam bol leżenia bo leżałam na początku ciąży i pamiętam jak to jest.

Ściągnij sobie jakąś grę na telefon to się wciągniesz :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jem bo taka mam ideologię. Mój mąż też nie je :)

Ja też nie jadłam takiego selera ale na drugim forum koleżanka robiła i dała przepis i wyszło super ;D mam co jeść ! Wszystko mi się juz znudziło hehehe

a malemu dasz?;p moja siostra byla wegetarianka i to taka zawzieta ze z babcia sie malo nie pobily :D a w ciazy zaczela jesc i do tej pory je dzieciaki tez jedza :d a u moich rodzicow sie nie je miesa na zyczenie dostawalismy ale mamie srednio wychodzilo :D

chyba zrobie taka salatka tez juz tyle zjadlam ze sie poprzejadalo :D

z chrztem tak samo zrobie, chociaz ciekawa jestem ile dzieci z klasy do komunii bedzie podchodzic prezenty itp czy to nie bedzie powodem, dla ktorego bedzie chciec

reklama
No to jak dla mnie za wcześnie. Komunie mu zrobię na jamie :D impreza , prezenty i żarcie :D i tez będzie miał. Bo komunia nie na tym ma polegać w teorii.

Do góry