reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

witam dziewczyny po weekendzie ;)
ja też ściągam biżuterię do wody :D
co do kopania w żebra, też to mam, synek kocha moje prawe żebra bardzo :D ja wtedy po prostu kładę tam dłoń i leciutko dociskam to tak nie boli.

dziewczyny jaka była norma glukozy na czczo? Bo mi wyszła 93 i pani ginekolog powiedziała że troche wysoka ale ważne że pozostałe wyniki są ok.

wczoraj się zastanawiałam kiedy zacząć prać i prasować ubranka bo mam już wszystkie, tylko kombinezony mi zostały ;) na kiedy planujecie się z tym uporać?

reklama
Hej ja też witam. Nie wiem co mam Wam odpisać :)

Mika norma jest do 99 ale u ciężarnych poniżej 90 powinno się utrzymywać.

Jakoś mocy nie mam. Czuje się dobrze ale nie chce mi się nic :) może dlatego , że od środy na kartonach siedzę i mnie już to dobija.

31 tc Ignaś [emoji175]

Ja zawsze jak ide na plaze czy basen to sciagam i kolczyki i wszystko z palcy bo kiedys tez prawie mi spadla i po tem juz zawsze sciagalam:-)

Hellovet wyniki na pewno sa dobre :-)

W tym tygodniu zaczynaja sie nasze wizyty :-) trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj :-)
No właśnie tak zrobiłam, zdjęłam i potem przepadła, mężu nie był zadowolony, a teraz kupa śmiechu z tego że nieźle musiałysmy z mamcia zabalowac bo wtedy byłam z mamą na wyjeździe[emoji41][emoji39][emoji56]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

witam dziewczyny po weekendzie ;)
ja też ściągam biżuterię do wody :D
co do kopania w żebra, też to mam, synek kocha moje prawe żebra bardzo :D ja wtedy po prostu kładę tam dłoń i leciutko dociskam to tak nie boli.

dziewczyny jaka była norma glukozy na czczo? Bo mi wyszła 93 i pani ginekolog powiedziała że troche wysoka ale ważne że pozostałe wyniki są ok.

wczoraj się zastanawiałam kiedy zacząć prać i prasować ubranka bo mam już wszystkie, tylko kombinezony mi zostały ;) na kiedy planujecie się z tym uporać?
Norma glukozy to chyba 100 więc jesteś na górnej granicy ale w normie [emoji2] jeżeli chodzi o ubranka ja mam wszystko a nawet A dużo już nie mam miejsca gdzie tego chować ale pranko i prasowanko zacznę koło lipca bo jeszcze czeka mnie malowanie w sypialni[emoji58][emoji19]

Co do prania tez myslalam o lipcu
Karolanka no to niezle zabalowalyscie:-) ja jako dziecko zgubilam pozlacany zegarek mamy nad morzem :-) a oj brat zgubil moj komunijny zegarek nad jeziorem :-) no i mowia ze jak sie zostawia jaka rzecz to sie w to miejsce wróci:-)

ja jakos niedlugo przepiore wszystko schowam do szafki a w lipcu przeprasuje bo na raz puszczanie prania-suszenie-prasowanie to wydaje mi sie strasznie duzo roboty i cala chata sie zawali ubrankami wiec postanowilam etapami

mika faktycznie odrobine za wysoka ale jak po glukozie dobre wyniki to ok :)

ja na szczescie malowanie scian juz mam za soba to byl koszmar

bo tak myślałam czy ja będę miała siły tak na raz to zrobić :D i myślałam by choć jedno pranie i prasowanie na koniec czerwca zrobić...już teraz mam dni że mi plecy żyć nie dają a co będzie za miesiąc :D
no i ja bardzo się boję że urodzę wczesniej i dlatego czuje presję na wcześniejsze przygotowanie :p

ja jakos niedlugo przepiore wszystko schowam do szafki a w lipcu przeprasuje bo na raz puszczanie prania-suszenie-prasowanie to wydaje mi sie strasznie duzo roboty i cala chata sie zawali ubrankami wiec postanowilam etapami

mika faktycznie odrobine za wysoka ale jak po glukozie dobre wyniki to ok :)

ja na szczescie malowanie scian juz mam za soba to byl koszmar
Zazdraszczam że masz to za sobą, gdyby można było pstryknąć palcami i gotowe.. [emoji12]

Ja tez mam presję bo mam stres , że wcześniej urodze mimo , że się nie zapowiada. A tu jeszcze trochę do roboty jest...

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Co do zaświadczenia do latania to nie powinno być problemów ale z tego co czytalam na forach to potrafią wyprosic z samolotu jak nie masz zaświadczenia. W wizzair można latać do 33tc włącznie no i ja właśnie będę w tym tyg wracać haga. Kuzynka latala cała ciążę i nigdy nikt o nic nie prosił a wolę być zabezpieczona.
Wczoraj dostałam znowu zestaw ubranek i w Polsce też na mnie zestaw czeka więc za chwilę będę musiała szafę dokupywac hahahaha. Z jednej strony fajnie tyle ciuszków to nie będzie trzeba wariowac z praniem ;)

Muszę się wziąść za sprzątanie bo jak zaraz skwar się zrobi to znowu nic nie zrobię [emoji23]

Do góry