reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

witam dziewczyny po weekendzie ;)
ja też ściągam biżuterię do wody :D
co do kopania w żebra, też to mam, synek kocha moje prawe żebra bardzo :D ja wtedy po prostu kładę tam dłoń i leciutko dociskam to tak nie boli.

dziewczyny jaka była norma glukozy na czczo? Bo mi wyszła 93 i pani ginekolog powiedziała że troche wysoka ale ważne że pozostałe wyniki są ok.

wczoraj się zastanawiałam kiedy zacząć prać i prasować ubranka bo mam już wszystkie, tylko kombinezony mi zostały ;) na kiedy planujecie się z tym uporać?

reklama
Hej ja też witam. Nie wiem co mam Wam odpisać :)

Mika norma jest do 99 ale u ciężarnych poniżej 90 powinno się utrzymywać.

Jakoś mocy nie mam. Czuje się dobrze ale nie chce mi się nic :) może dlatego , że od środy na kartonach siedzę i mnie już to dobija.

31 tc Ignaś [emoji175]

Ja zawsze jak ide na plaze czy basen to sciagam i kolczyki i wszystko z palcy bo kiedys tez prawie mi spadla i po tem juz zawsze sciagalam:-)

Hellovet wyniki na pewno sa dobre :-)

W tym tygodniu zaczynaja sie nasze wizyty :-) trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj :-)
No właśnie tak zrobiłam, zdjęłam i potem przepadła, mężu nie był zadowolony, a teraz kupa śmiechu z tego że nieźle musiałysmy z mamcia zabalowac bo wtedy byłam z mamą na wyjeździe[emoji41][emoji39][emoji56]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

witam dziewczyny po weekendzie ;)
ja też ściągam biżuterię do wody :D
co do kopania w żebra, też to mam, synek kocha moje prawe żebra bardzo :D ja wtedy po prostu kładę tam dłoń i leciutko dociskam to tak nie boli.

dziewczyny jaka była norma glukozy na czczo? Bo mi wyszła 93 i pani ginekolog powiedziała że troche wysoka ale ważne że pozostałe wyniki są ok.

wczoraj się zastanawiałam kiedy zacząć prać i prasować ubranka bo mam już wszystkie, tylko kombinezony mi zostały ;) na kiedy planujecie się z tym uporać?
Norma glukozy to chyba 100 więc jesteś na górnej granicy ale w normie [emoji2] jeżeli chodzi o ubranka ja mam wszystko a nawet A dużo już nie mam miejsca gdzie tego chować ale pranko i prasowanko zacznę koło lipca bo jeszcze czeka mnie malowanie w sypialni[emoji58][emoji19]

Co do prania tez myslalam o lipcu
Karolanka no to niezle zabalowalyscie:-) ja jako dziecko zgubilam pozlacany zegarek mamy nad morzem :-) a oj brat zgubil moj komunijny zegarek nad jeziorem :-) no i mowia ze jak sie zostawia jaka rzecz to sie w to miejsce wróci:-)

ja jakos niedlugo przepiore wszystko schowam do szafki a w lipcu przeprasuje bo na raz puszczanie prania-suszenie-prasowanie to wydaje mi sie strasznie duzo roboty i cala chata sie zawali ubrankami wiec postanowilam etapami

mika faktycznie odrobine za wysoka ale jak po glukozie dobre wyniki to ok :)

ja na szczescie malowanie scian juz mam za soba to byl koszmar

bo tak myślałam czy ja będę miała siły tak na raz to zrobić :D i myślałam by choć jedno pranie i prasowanie na koniec czerwca zrobić...już teraz mam dni że mi plecy żyć nie dają a co będzie za miesiąc :D
no i ja bardzo się boję że urodzę wczesniej i dlatego czuje presję na wcześniejsze przygotowanie :p

ja jakos niedlugo przepiore wszystko schowam do szafki a w lipcu przeprasuje bo na raz puszczanie prania-suszenie-prasowanie to wydaje mi sie strasznie duzo roboty i cala chata sie zawali ubrankami wiec postanowilam etapami

mika faktycznie odrobine za wysoka ale jak po glukozie dobre wyniki to ok :)

ja na szczescie malowanie scian juz mam za soba to byl koszmar
Zazdraszczam że masz to za sobą, gdyby można było pstryknąć palcami i gotowe.. [emoji12]

Ja tez mam presję bo mam stres , że wcześniej urodze mimo , że się nie zapowiada. A tu jeszcze trochę do roboty jest...

31 tc Ignaś [emoji175]

reklama
Co do zaświadczenia do latania to nie powinno być problemów ale z tego co czytalam na forach to potrafią wyprosic z samolotu jak nie masz zaświadczenia. W wizzair można latać do 33tc włącznie no i ja właśnie będę w tym tyg wracać haga. Kuzynka latala cała ciążę i nigdy nikt o nic nie prosił a wolę być zabezpieczona.
Wczoraj dostałam znowu zestaw ubranek i w Polsce też na mnie zestaw czeka więc za chwilę będę musiała szafę dokupywac hahahaha. Z jednej strony fajnie tyle ciuszków to nie będzie trzeba wariowac z praniem ;)

Muszę się wziąść za sprzątanie bo jak zaraz skwar się zrobi to znowu nic nie zrobię [emoji23]

Do góry