reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Znowu tyle do nadrobienia. Cały czas pracowałam, teraz juz chyba powoli bede zwalniać tempo i odpoczywać. Imię niby wybraliśmy Marcelina i termin na 13.08 ale mała jest większa juz ma 1580gram Wizytę następna mam 9 czerwca. Jeżeli chodzi o upławy to tez mam spore, myślałam ze to wody ale lekarka mówiła ze mam sie nie martwić. Cały czas biorę luteinę. Mała mocno kopie mnie pod prawym żebrem i boli mnie cały bok, może tez tak macie. Jak sobie z tym radzicie?

reklama
agata320 ja tez mam termin na 13.08 i moja malutka 3 dni temu też tyle ważyła dokładnie 1579 :D hehe
mnie kopie tak pod żebra szczególnie jak jade samochodem i niestety nie umiem sobie z tym radzić, niewygodnie mega ale z drugiej strony cieszę się kiedy tylko ją czuje :)

O kurczaczek kobiety :D nadrobić was to graniczy z cudem.
U mnie maluch z taką siłą tłucze po żebrach ze czasami aż boli a o wątrobie juz nie wspomnę :(

Hello. To moje dziecko spokojne. mnie mało kopie a jak już to delikatnie. Bardziej czuję że po prostu się przemieszcza :-)

Pomyśleć że juz 32-33'tydz... Muszę w końcu torbę spakować :-)

Ja wczoraj z synkiem i treściami byłam w muzeum kolejowym. Moj mały jakby mógł to by pod każdy pociąg wlazl. Fajnie było popatrzeć.
Wizyta w środę i jestem ciekawa wyniku glukozy choć podejrzewam że jest ok. Babeczki w lab mówiły że jakby były źle wyniki to by na 3 dzień do mnie dzwonili a tu tydzień minął i nic. Za 2 tyg jadę do PL już się nie mogę doczekać. Tylko przeraza mnie te 12h w aucie. Wracać będę 4 lipca ale już samolotem to się tyle nie umecze. Musze sobie tylko załatwić zaświadczenie od gyn że mogę latać :)

karolanka ale bym sie wsciekla na twoim miejscu, straszne miejsce do szukania :D

hellevoet jak nie dzwonia znaczy, ze ok :) ja jestem uczulona na telefony z luxmedu, jak dzien po pobraniu krwi dzwoni do mnie lekarz w sprawie omowienia wyniku to mini zawalu dostaje, kiedys zadzwonili, ze mam natychmiast przyjechcac po skierowanie do szpitala bo moge umrzec (oczywiscie przesadzili)

zobaczysz z jakim pogodowym piekielkiem walczymy :D chociaz znajac zycie akurat chlodek sie zrobi [emoji23] 12h w samochodzie to sporo, wspolczuje.. a jakies przeciwwskazania do latania moga byc, zeby takiego zaswiadczenia nie wystawila?

dzisiaj sie o 4 obudzilam ale na szczescie udalo mi sie cos dodrzemac od 6 jeszcze - pelnia wyspania to to nie jest, powalcze jeszcze pozniej :)

robie inwentaryzacje ciuszkow wszystkich co dostalam, w koncu bede wiedziala na czym stoje :)

Na plaży [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zawsze jak ide na plaze czy basen to sciagam i kolczyki i wszystko z palcy bo kiedys tez prawie mi spadla i po tem juz zawsze sciagalam:-)

Hellovet wyniki na pewno sa dobre :-)

W tym tygodniu zaczynaja sie nasze wizyty :-) trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj :-)

agata320 ja tez mam termin na 13.08 i moja malutka 3 dni temu też tyle ważyła dokładnie 1579 :D hehe
mnie kopie tak pod żebra szczególnie jak jade samochodem i niestety nie umiem sobie z tym radzić, niewygodnie mega ale z drugiej strony cieszę się kiedy tylko ją czuje :)
Widzę że, kilka dziewuszek ma termin w moje urodziny 13.08 [emoji512][emoji76][emoji738][emoji738][emoji738]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry