beata0526
Fanka BB :)
No ja ciagle powtarzam, ze nakarmie, przewine I coreczka bedzie spala grzecznie, albo lezala sobie bo moj synus jak tylko sie urodzil to ciagle krzyczal, byl spokojny tylko na raczkach. Juz w szpitalu polozna pytala dlaczego ja tak biegam z tym dzieckiem, ze moze glodny, a on byl najedzony I spokojny ale na rekach, a ja Nie chcialam zeby pobudzil pol szpitala wiec zawsze denerwowalo mnie jak ktos mowil do mnie-nauczylas na raczki to tak masz...Potwierdzam z siarą. Też nie miałam poprzednio, a potem karmiłam 15 czy 16mscy.
U mnie też prawie dwulatka będzie, a jesteśmy tylko we dwoje z mężem. Mam nadzieję na spokojny egzemplarz
Kazdej dziecko jest inne moja kolezanka to byla zla, ze Jej dziecko jest takie spokojne, ze tylko spalo, a ona sie nudzila
Ale rocznik 2016 bedzie wyjatkowo spokojny
Nie stresuj sie na zapas, bo napewno wszystko bedzie dobrzemartwie sie bo jak przed usg komputerowym napisala mi karteczke do lekarza co je wykonuje TASMY?! i pytalam co to te tasmy to powiedziala, ze nic strasznego a doczytalam w necie ze wlasnie bardzo straszne tylko 90% podejrzen sie nie potwierdza, poczulam sie niedoinformowana przez nia a teraz na usg w 30tyg napisala mi karteczke "kontrola wzrostu plodu, przeplywy, szyjka macicy" a w sumie to rutynowo sie to sprawdza na tym usg wiec po co karteczka, wydedukowalam ze cos ja zaniepokoilo bo byla bardzo milczaca jak robila mi usg i musialam wyciagac informacje.. no i sie boje, ze cos nie tak jest tylko znowu przemilczala zebym nie fazowala za bardzo.. juz tylko cale dzisiaj, cale jutro i wtorkowy poranek
Ostatnio edytowane przez moderatora: