reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jaspis mam dokładnie to.samo!!! Wczoraj się mężowi zalilam bo wiecznie na brzuchu mam żarcie.

Mika jaka cena ręczników?

Ja dzisiaj mam taki kiepski dzień, że dawno takiego nie miałam. Nic mi nie idzie. Mieliśmy dzisiaj się przeprowadzać , zadzwoniła deweloperka ze wybiła studzienka i zalało . Wymieniają panele i jeszcze tydzień. Pies mój ma biegunkę w związku z czym co chwila trzeba z nim chodzić. W jednym aucie pękła nam szyba z przodu od kamienia a w drugim mąż zarysowal zderzak. Coś jescze? Przepraszam ale ***** mac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka współczuję dnia :( ręczniki 19,99zl za 80x80cm a za 100x100 29,99zl ;)

co do tematu przebarwień, ja blada jak sciana jestem i u mnie sutki nadal różowe, ostatnio wyłoniła się ta ciemna linia ;) a tak to na razie na szczęście nic poza tym.

mika super lupy :)

jaspis mi wszystko na cycki leci moj zawsze pyta kiedy naucze sie jesc jak czlowiek [emoji23]

mamakulka to tylko tydzien dluzej, zleci raz dwa, biedny piesek :( i samochody tez biedne, jak pech to pech, a czwartek dopiero jutro..

Dzięki Mika za cennik nie widzialam co jest napisane na metce ;)

Mój mąż juz od razu gada , że może to.znak żebyśmy się nie wprowadzali. Normalnie nawet nie jestem wkurzona. Zrezygnowana jestem.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No więc... Gofry wyszły pyszne. Zapraszam!! ;)

Załączniki

• 20160601_170101.jpg
    20160601_170101.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Uuu tez chce gofra. Ja nie mialam nic w lodowce poszlam do sklepu za duzo nie kupilam bo i tak szlam obladowana. Teuskawki mega kwasne. Sernik ale jakos bez ochoty eh.. wybredna jestem:p

Mamakulka jak pech to pech u nas tez zawsze jak sie wali to wszystko na raz. Na mkeszkanie czekalismy chyba rekordowo dlugo bo papiery skladalismy w grudniu a w czerwcu nic.. wyobrazasz sobie. W koncu zmienilismy swoj wybor wzielam moeszkanie z rynku wtornego kolo rodziny i poszlo w miesiac. Takze roznie to bywa. A z autami to zawsze sa problemy. Nam przed sprzedaza pekla przednia szyba i zaczal olej leciec jak na zlosc. Ale cene dalismy znikomą i poszedł.

Do góry