reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mamakulka współczuję pecha :(
Dor1989 zaraz dziurę w monitorze wygryzę!!!! :p Jutro gofry będą u mnie!
Aniołkowa dobrze, że zostaniesz w szpitalu, to mimo wszystko bezpieczniejsza opcja.

Szpitalnego jedzenia po porodzie to i ja nie zapomnę. Mi w trakcie całego porodu nie pozwolili jeść ani pić, tylko mąż mógł zwilżać mi usta wacikiem :O
Jak na złość nie mieliśmy nic do jedzenia, bo z torby szpitalnej jeszcze w domu wyjadłam czekoladę i nie zdążyłam uzupełnić jej braku, a wody brać położna nie kazała do szpitala żeby nie dźwigać, bo twierdziła, że na porodówce dostanę butelkę wody. Nic mi nie dali, nie wiem skąd rodząca ma czerpać siły skoro jest głodzona. Wodę i tak piłam po kryjomu, bo mąż miał ze sobą. Po porodzie jak mnie na salę przewieźli to położna przyniosła mi dwie kromki suchego chleba, bo prosiłam o coś do jedzenia, w życiu bardziej głodna nie byłam.

reklama
Hej dziewczyny :) ja tez was nie opuscilam als zrobilo Sie ciezko. Lekarka Kazala odpoczywac Jak najwiecej a ta Moja 11miesieczna Corcia zaczela Wlasnie okres wielkiej spacerow Za rece wiec ciezko jest. Padam Codziennie Na twarz I do tego w ciagu Dnia chodze z nia Na drzemki Aby Sie troszke zregenerowac :) ale podczytuje was i staram Sie byc Na bierzaco.

My kupilismy wozek juz Jakies 3 miesiace temu bo trafila mi Sie Okazja Na Ebayu angielskim Aby kupic baby jogger city select Dla Dzieci rok po Roku :) I jestem zachwycona. Bo aktualnie Corcia jezdzi w pojedynczej wersji a Jak urodzi Sie synek to wtedy beda jezdzic razem :) prowadzi Sie ho super I jestesmy zachwyceni.

Aniolkowa mamo trzymam caly czas Za ciebie kciuki I wierze ze spokojnie uda ci Sie Donosic do min 36tyg;) tak Jak pisalas musisz nas przepuscic :) nie masz co Sie wpychac w przed kolejke Na Chama :)

Co do przebarwien to Wlasnie cos zrobilo mi Sie nad ustami:/ najpierw pomyslalam ze nie umylam buzi po zjedzeniu lodow czekoladowych ;)

U mnie linka jest Na brzuchu of gory do dolu ale blada od gory a ciemniejsza Na dole Chodz dobrze nie widze jej hehe

Jak tam spedziliscie dzien dziecka ? I nas bylo bardzo aktywnie :) dzis udalo nam Sie skonczyc czesc placu zabaw Dla corci I chrzesnicy :) wiec
Maja juz hustawki I zjezdzalnie :) frajda byla dzisiaj :) pozniej byl Basen, balong z helem
I lody ;) wiec dzien udany I wykorzystany Na Maxa :)

Milej nocki :)

a jaspis na szkole rodzenia mowila ze nie daja jesc itp bo zawsze moze sie cc skonczyc a wtedy czesto wymiotuja i lepiej zeby nie mialy czym

koronkaa czemu odpoczywac jak najwiecej?

no nie wiem wlasnie, pamietam jak kiedys mialam wypadek i strasznie mi sie pic chcialo jak odzyskalam przytomnosc to mi nikt nic dac nie chcial bo w razie operacji nie mozna byc po piciu wody, ale to narkozy dotyczylo chyba a cc to nie w narkozie ogolnej

papercut cc może być w narkozie ogólnej jak nie ma już czasy na podpajęczynówkowe, moja koleżanka tak miała. czyli nie ma co się nastawiać na jedzenie i picie :/

no to w takim razie dlatego nic nie mozna i faktycznie nie ma co sie nastawiac.. dramat - taki wysilek dla organizmu a tu o suchym pysku

reklama
Mi w czwartek i piątek tez nie dawali jeść bo czekali na cc ale pić wodę mogłam.
A co jak ktoś jest przywieziony po wypadku i musi mieć operacje?wtedy nie patrzą czy jadł czy nie.
Jeśli chodzi o szpitalne jedzenie w UK to dałabym 4*. Zdrowo i smacznie a do tego samemu się wybiera a nie narzucają.

Koronkaa nie liczę nawet na 36 tc (mój mąż liczy że będzie właśnie po 36) także raczej będę musiała się wepchać w kolejkę. Tak wam zazdrościłam wcześniejszych terminów że mam za swoje :-)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry