reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dominika, podziwiam ze tyle pracujesz i masz na to siły :-). Ale proszę Cie odpocznij i daj sobie trochę luzu, abyś nie przesadziła !

Właśnie gotuje lasagne, bo mają przyjechać popołudniu moi rodzice z prezentami na dzień dziecka, czyli do mnie i mojej córeczki [emoji6].
Kurczę, jak nigdy sie nie pocę i dobrze znoszę upały, tak teraz nie mogę znieść swojego zapachu. Pamietam ze przy córce tez tak miałam pod koniec ciazy i jak urodziłam przez czas połogu (nie lubię tego określenia, tak samo jak np. słowa konkubina [emoji6]) , pociłam sie jak nie wiem i najchętniej to co chwile siedziałabym pod prysznicem.

reklama
Ja dzisiaj z okazji dnia dziecka robię gofry z bitą śmietaną i owocami dla męża ;-) mam nadzieję, że wyjdą takie jak z budki nad morzem!

u nas pizza dziś na obiad z okazji dnia dziecka a co tam :D
ja po wizycie, zaraz opiszę na wątku :)
kupiłam pare drobiazgów dla maluszka bo po drodze pepco miałam więc dzień udany :D

Załączniki

• 636003906286256277.jpg
    636003906286256277.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 92
  • WP_20160601_003.jpg
    WP_20160601_003.jpg
    733,1 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_20160601_004.jpg
    WP_20160601_004.jpg
    757,9 KB · Wyświetleń: 97
  • 636003908718128893.jpg
    636003908718128893.jpg
    121,9 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Hejka :) dzięki za maila, chętnie pokazałabym wam szaleństwa mojego maleństwa, ale za nic nie daje się nagrać, nie będę odpuszczać ;)

Ja przebarwień nie mam, ale używam kremu z filtrem i raczej stronię od słońca. Linii na brzuchu też jeszcze nie mam, ale brodawki mam ciemne (w ciąży z synkiem nie zmieniły koloru).

azamamew przechodziłam przez wysyp pryszczy do niedawna, ale od jakiegoś czasu jest spokój (odpukać), w ogóle w ciąży z synem wyglądałam i czułam się kwitnąco, a teraz z córką jest zupełnie odwrotnie, chyba to prawda, że zabierają urodę ;)

Angelika dobrze, że wyraziłaś opienię i lekarzu, za karę i za darmo on tam nie pracuje!!! Ja też się pocę teraz i w połogu też tak miałam, najgorzej w nocy, prysznic biorę i rano i wieczorem :/ To raczej hormony..... A przy porodzie tak się spociłam, że wyglądałam jakbym spod prysznica wyszła, mąż mnie wycierał wilgotnym wacikiem :p .

Aniołkowa gratuluję kolejnego dnia, mój brat urodził się w 27tc, ważył 920g, a dziś jest zdrów jak ryba i waży 90 kg :D A to było ponad 30 lat temu, kiedy medycyna nie była na takim poziomie jak jest dzisiaj. Jestem myślami z wami!!!!!!!!!!

Dominika może trochę zwolnij, bo się wykończysz kobieto!

Mika ale piękne rzeczy kupiłaś :) Ja ostatnio chciałam kupić jakieś ubranka, ale nie mogłam się na nic zdecydować, a w domu się popłakałam, że nic nie kupiłam :(

Czy wam też non stop spada jedzenie na brzuch, już mam wszystkie bluzki poplamione, normalnie gorzej się brudzę niż mój dwulatek :D.

Do góry