reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jaspis fajne czytać o takich wczesniakach które teraz są zdrowe i silne! Strasznie mnie budują takie historie :-)

Do domu jeszcze mnie nie wypisują, a nawet dostałam prywatny pokój wiec chyba mnie jeszcze potrzymaja.
Jedzenie jest wyśmienite. Każdego ranka wybieram z karty restauracyjnej lunch +deser i obiad +deser. Wszystko świeże i pyszne.
Brakuje mi tylko czasem jakiś polskich pierogów :-(
I strasznie tęsknię za moim pieskiem ale dam rade!

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mamakulka jutro bedzie lepiej a jak to mowia nieszczescia chodza parami wiec juz wyczerpany limit
Aniolkowa to faktycznie jak spa tylko troche inne ale ekstra ze mozna sobie jedzenie wybrac bo u nas w Polsce to tragedia w tych sprawach

I mnie doskwiera problem z poceniem się, cały dzień bym tylko w wodzie leżała i czuję się strasznie nie świeżo...
Mamakulka głowa do góry, jutro będzie lepiej :)
Aniołkowa mamo masz tam chyba wersję all inclusive :) U nas to można sobie pomarzyć o takim jedzeniu :) Pamiętam zupy mleczne, wodnisty krupnik, dwie kromki chleba i serek topiony albo parówka :) Chyba nawet w więzieniu lepiej karmią niż w polskich szpitalach :p

Haha nie dość ze sie wymeczysz podczas porodu a na kolacje dostaniesz zdechłą szynke i dwie skibeczki chleba tragedia najlepiej ze swoja wałówą do szpitala przyjść:-) bo inaczej to pasc z glodu mozna

potwierdzam, jedzenie jałowe i do kitu :( jak leżałam w szpitalu to hitem była np kolacja: Zupa mleczna, kawałek pasztetu, 3 kromki chleba, mala kosteczka masła i pół ogórka konserwowego :D sniadania zawsze podobne, chleb, masło, jakaś szynka średniej jakości i albo 1/4 pomidora albo liść sałaty no i zupa mleczna oczywiście. Z dań głównych do tej pory pamiętam zupę warzywną taką rzadką na marchewce i ziemniakach, a na drugie pulpet z ziemniakami, pulpet polany rzadkim sosem dziwnie przypominającym zupę :D
dlatego bez swojego jedzenia już do szpitala się nie ruszam :p

O matko, nie mozna robic zaleglosci, bo potem ciezko nadrobic:)

My dzisiaj zrobilismy sobie rodzinny wypad do zoo. Jestem wykonczona, tyle kilometrow nadreptalismy, dorobilam sie odciskow na nogach, oczywiscie przesada z kaloriami, lody, gofry, kfc:) ale bylo super

Co do przebarwien, linia na brzuchu dopiero wyjdzie pod koniec ciazy, tak jak w poprzedniej, przebarwienia pod oczami, ktore mi zostaly :( I kazdego lata wychodza, brzydko to wyglada, a sutki ciemne I otoczki duuze. Ostatnio po porodzie przychodzila polozna I mowila dziecko musi objac sutka wraz z otoczka, wtedy karmienie bedzie bezbolesne, jak do mnie podchodzila to sie dziwila, o tu to raczej jest nie mozliwe, bo pani ma otoke, a nie otoczke ;)
Wszystko potem dochodzi do siebie, tylko szkoda, ze przebarwienia pod oczami zostaly I nie rozstaje sie z korektorem.

reklama
Dziewczynki która się zna niech zerknie na moje badania zwłaszcza co to jest PLT ???
bo dość poniżej normy mam, jedyny symbol jaki znam to HGB to hemoglobina nie ?
pomimo brania osobno żelaza nadal poniżej normy jak miesiąc temu :/
jeszcze mam tam poza tym trzy gwiazdki * hmm..

Co do Naszego forumowego e-maila, to polega na tym że z mojego prywatnego posyłam filmik/zdjęcie na ten adres
co podała Asia tak ?? i każda z nas może się tam zalogować i obejrzeć filmy/zdjęcia przesyłane przez Nas ? :)
dobrze myślę ?:)
Akurat dziś udało mi się nagrać wyczyny w brzuchu więc wypróbuję nasz adres i podeślę tam filmik :))
20160601_163551.jpg

Załączniki

• 20160601_163551.jpg
    20160601_163551.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 69
Do góry