reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Widzę ze dziewczyny w dwupakach się wykruszaja ;-) u mnie od rana brązowa wydzielina ale poza tym nic się nie dzieje... Młody uparcie siedzi w brzuchu ;-) Skurczy brak, tylko w nocy się kręcę z boku na bok bo mnie w krzyżu boli.

reklama
No mega szybko, położna mówiła że aż za szybko bo w ciągu 20 min zrobiło mi się pełne rozwarcie z 7 do 10cm. Jak sprawdziła że jest 10 cm yo zadzwoniła do męża który palił na dworze że zaczynamy. Był w 1,5 minuty i nie zdążył, mała leżała juz mi na brzuchu.

Witam. Wczoraj znów męczyłam się z zastojem pokarmu. Ostatnio jak mnie dopadło(tydzień temu) pomógł gorący prysznic i termofor. Tym razem dzwoniłam do położnej,bo to nie pomagało. Do tego dostałam temeratury. Dziś już jest lepiej,ale poważnie zastanawiam się nad przejściem na mm. Mała wisi cały dzień na piersi,ulewa jej się a jeszcze by chciała.Do tego budzi się co chwilę. Na mm pomimo,że wypiła dziś 30ml a dopiła z piersi śpi od 15. Miałam plan karmić jak Agatkę,ale to jest chyba ponad moje siły. Nie mam czasu na cycowanie cały dzień,tym bardziej,że za tydzień szkoła. Wiem,że każda kropla maminego mleka jest cenna, ale patrząc na moje niespokojne dziecko ciągle głodne zastanawiam się czy to ma sens.

My już w domku, nie mam dostępu do zamkniętego więc tu wam przedstawie moją księżniczkę

Załączniki

• 1408899691248.jpg
    1408899691248.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry