reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć. U mojego maluszka potwierdziło się zapalenie płuc. Dostaje cały czas antybiotyki. Mamuśka codziennie walczy ze sobą, żeby pozytywnie się nastawiać. Dzisiaj Wojtuś miał troszkę lepszy dzień, jednorazowe 4 godziny na rękach u mamy czyni cuda;-) Strasznie mi się serce kraja jak muszę go zostawiać do kolejnych wizyt, ale powtarzam sobie, że dobrze że wykryli te zmiany w płucach jeszcze w szpitalu i szybko zareagowali. Nie daj Boże wypisali by nas, a za parę dni miałabym kłopot z dzieckiem. Powtarzam sobie, że jest pod dobrą opieką i wkrótce będzie zdrowy. Na razie do czwartku szpital. I oby dłużej nie trzeba było.

Zupełnie nie wiem co u Was, bo czasu na wszystko mi brakuje. Rozpakowanym mamusiom życzę dużo zdrowia i gratuluje. Tym czekającym na ten malutki cud, powiem tylko tyle, że sam poród to pikuś. Nie ma się tak naprawdę czym denerwować. Trzeba myśleć zadaniowo- jadę urodzić moje dziecko- i tylko na tym się skupić;-) Mam nadzieję, że u reszty z Was wszystko dobrze. Pozdrawiam

reklama
No dziewczyny kochane GRATULUJE!!!

Asiolek, Gawit, Nikitka, Mexi - super, super, super! Odpoczywajcie i nie zapomnijcie zaglądać tu czasem!

Powodzenia z karmieniem piersia dla tych, które chcą tak karmić, odkors ;)

Super dziewczyny, ze juz po i juz macie swoje dzidzie!!! Asiolek, Mexi, Gawit, Nikitka serdecznie gratuluje!! Zycze duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domku!
Agula82 wlasnie rodzi. Trzymamy kciuki!:-)

Ohoho ile nowych mamusiek dziś :-) gratulacje :-)
Ja dziś byłam na zakupach, sciagnelam firanki i zasłonki, gruntownie odkurzylam, upralam, teraz przywieszam czysciutkie firanki ;-) jeszcze tylko zasłony musze uprasowac ale to jak wyschna wiec chyba jutro powiesze ;-)
Efekt- opuchnięte stopy. Porodu chyba daremnie wypatrywać ;-)

reklama
Cześć.

Coraz więcej sierpniowych Maluchów! Super! :-)
Niedługo wszystkie forumowe Dzieci będą w komplecie!

U nas pierwszy tydzień powrotu na utarte tory zaliczony. Nawet nieźle poszło, Florian przesypia wyprawy po brata do przedszkola, a Julian dumny z brata, pilnuje go i wszystkim chciałby braciszka pokazywać.

Florian głównie je i śpi, w dzień co 2,5 godziny, w nocy mamy tylko jedną pobudkę na karmienie, około 3.00. Niestety czasem męczą go gazy, na szczęście herbatka koperkowa i Lefax pomagają. No i zaczyna coraz więcej obserwować świat, od 8 do 10 to pora oglądania co się wkoło dzieje.

Do góry