OMG dzisiaj Wojtus ma dzień mamy.. cały ranek u mnie na rekach albo przy cycu.. odlozenie konczylo sie placzem.. i moje dziecie smoczka nie chce! Normalnie go dźeiga i wypluwa teraz spi godzine z moja bluzka pod nosem uf!
Nie wiem jak sobie poradze jak moj G. za tydzien pojdzie do pracy ..
AMELIA masuj piersi, rob cieple oklady i przystawiaj ciagle ssaczka. Ja wiem, ze boli ale ten bol minie jak sie zahartuja.. wietrz sobie piersi i smaruj! A jak nasz poranione to Octenisept jest genialny powodzenia i trzymam &&&&!
ULIKA to moze i Ty trafisz na porodowke :-)
SYLWIA mhmm korzystaj poki mozesz z jedzeniem.. przy karmieniu nie ma kolorowo ;-)
MONYA przejechalabym sie na IP sprawdzic czy to nie wody..
GORGUSIA pij pij moze cos ruszy ;-)
MARTUSKA tule! Maly uparty jak fix..
MADISON super ze ur udane :-)
ASIOLEK feee wspolczuje.. moj G. robi jakas miksture octu, soku z cytryny i czegos tam jeszcze.. daje do miseczki nakrywa folia i robi dziurki.. skubane nabieraja sie i jest ich pelno!
Lece robic obiad.. jeszcze ok 14-15 przyjezdza położna sciagnac mi szwy alleluja
Nie wiem jak sobie poradze jak moj G. za tydzien pojdzie do pracy ..
AMELIA masuj piersi, rob cieple oklady i przystawiaj ciagle ssaczka. Ja wiem, ze boli ale ten bol minie jak sie zahartuja.. wietrz sobie piersi i smaruj! A jak nasz poranione to Octenisept jest genialny powodzenia i trzymam &&&&!
ULIKA to moze i Ty trafisz na porodowke :-)
SYLWIA mhmm korzystaj poki mozesz z jedzeniem.. przy karmieniu nie ma kolorowo ;-)
MONYA przejechalabym sie na IP sprawdzic czy to nie wody..
GORGUSIA pij pij moze cos ruszy ;-)
MARTUSKA tule! Maly uparty jak fix..
MADISON super ze ur udane :-)
ASIOLEK feee wspolczuje.. moj G. robi jakas miksture octu, soku z cytryny i czegos tam jeszcze.. daje do miseczki nakrywa folia i robi dziurki.. skubane nabieraja sie i jest ich pelno!
Lece robic obiad.. jeszcze ok 14-15 przyjezdza położna sciagnac mi szwy alleluja