reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dziewczyny oparzyłam się w brzuch :-( czy to powód do paniki? nie jakoś głęboko, szłam z garnkiem odcedzić makaron i z racji upału jestem tylko w staniku i tym gorącym garnkiem dotknęłam brzusza. no jest czerwony, szczypie, przyłożyłam lodem ale tak se myślę czy powinnam coś z tym więcej zrobić? mała się rusza jak zwykle, oparzenie jest malutkie (takie kółko średnicy jakieś 2 cm) ja mam oczywiście stresa, że mała będzie miała na ciele jakiś ślad po tym oparzeniu :( no ale chyba póki co nic nie jestem w stanie zrobić tylko czekać?

reklama
Gawit...to zabobony...jeśli są prawdziwe to Kostek będzie w kropki;)

Natkusia... Wydaje mi się, że to zależy od telefonu. Ja np. mam tak:
ImageUploadedByForum BabyBoom1406553327.644825.jpg

I muszę kliknąć na tą ikonkę nad literką R. Potem wchodzę do zdjęć w telefonie, wybieram zdjęcie i klikam upload (w prawym górnym rogu):
ImageUploadedByForum BabyBoom1406553437.834060.jpg

Z tabletem jest chyba jeszcze prościej, ale schemat ten sam.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406553327.644825.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406553327.644825.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 64
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1406553437.834060.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406553437.834060.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 57
CALTHA stary sprawdzony sposób: przykryc ciemiączko :tak: ja przykrywam pielucha tetrowa. No i dopajanie.

EWCOL u nas tez na burze sie zapowiada..

GAWIT nic sie malej na pewno nie stalo, jest dobrze chroniona! Moja kolezanka przy odlewaniu ziemniakow polalala sobie brzuch wrzatkiem :szok: pojechala na IP ale bylo ok

MONYA no wlasnie.. ja tego nie mam :sorry2:

ANNA hehe zara bedziesz wzruszac sie nad swoim ;-)

reklama
Caltha mleczko albo nic, prżeczekac. Mi położna mówiła, ze to meczy rodziców, dziecku nie przeszkadza ponoć:-)

A u nas taka burza, ze pożal się Boże, pierdzi bardziej i zadnej ulgi poki co. A ja przy kuchence, robię obiad. Chyba umrę.

Do góry