CALTHA - mozna dodawać z dysku na zamkniętym. Ja dodaje z pamieci telefonu. Tylko, ze przez aplikacje nie moge, ino przez przeglądarkę
AMELIA - pamietam ten bol przy synku, teraz tez bolało bo ciagle na laktatorze, ale tym razem mogłam zrobic sobie przerwę na regenerację jak miałam zapasy.
Szkoda by sie było poddawać z tego powodu, bo to akurat szybko minie. Podobno własne mleko jest bardzo dobre na brodowaki. Ja tak teraz robiłam. I ja smarowalam tez mascia Medeli do brodawki. Jeszcze troche i sie przyzwyczaja. Pod warunkiem, ze młode sie dobrze przystawia, bo niepełne przystawienie tez moze masakrowac brodawki.
NATKUSIA - skad ja znam takie zachowanie jak u Wojtusia
Male ssaki, ktore chca byc przy mamie. Moj synek tez tak miał, musiałam nauczyć go smoczka używać, bo nie dawał sie odłożyć z rąk i wogole od piersi. Ale i tak często sie domagał rączek, mial dni gdy byl zupelnie 'nieodkladalny'. Taki miałam egzemplarz
Dziewczyny widzę, ze tez zaczynaja odkrywać ciepło mamy...
Takie prawo tych naszych maluchów
Ja zreszta lubię miec maluszki w ramionach, tylko przy dwoch to duzo trudniej. A przy dwoch i dwulatku to juz zupełnie pod górkę?
MONYA - a ile najstarsza ma lat? Jak jej pobyt trafi na pierwsze dni pobytu Kostka w domu, to kto wie moze to bedzie najlepsza lekcja antykoncepcji ever