Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
Beetka tak się cieszę, że u Was wszystko dobrze )))))) myślałam często o Was i doskonale rozumiem Twój brak kontaktu )) dużo przeszłaś teraz już masz swoją radość w domku ))) ściskam Was ciepło z całego serca!!! Beetka i wszystkie porady dotyczące karmienia piersią i mile widziane w wątku dotyczącym karmienia.... ja tym razem się nastawiam, że się uda i wszelkie dobre rady przyjmuję z wdzięcznością ))
Amelia ))))))) ale piorunem to wszystko poszło ))) Gratulacje )))))))
Mexi u nas przy pierwszej córki było niewielkie halo ale ja jednym zdaniem zawsze ucinałam rozmowy )) nie przejmuj się ))
Sierpniowa dawaj na bieżąco znać czy się akcja rozwija...
Carine ta glukoza to moje znienawidzone badanie )))) dobrze, że już jesteś po
Martyna93 ale przygody... współczuję pożaru i wymiany okien... najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi... Trzymam kciuki za zdrówko i spokój... szkoda, że spotkały Cię właśnie teraz takie stresy... ((((( trzymaj się w tym szpitalu i obu już teraz wszystko było na spokojnie...
Amelia ))))))) ale piorunem to wszystko poszło ))) Gratulacje )))))))
Mexi u nas przy pierwszej córki było niewielkie halo ale ja jednym zdaniem zawsze ucinałam rozmowy )) nie przejmuj się ))
Sierpniowa dawaj na bieżąco znać czy się akcja rozwija...
Carine ta glukoza to moje znienawidzone badanie )))) dobrze, że już jesteś po
Martyna93 ale przygody... współczuję pożaru i wymiany okien... najważniejsze, że jesteście cali i zdrowi... Trzymam kciuki za zdrówko i spokój... szkoda, że spotkały Cię właśnie teraz takie stresy... ((((( trzymaj się w tym szpitalu i obu już teraz wszystko było na spokojnie...