reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

A u mnie skurcze, skurcze, skurcze. W ruch idzie 4 nospa. Kostek napiera, aż czuje ucisk na szyjce po stronie korka, jakby tylko on go powstrzymywał. Mam nadzieję, że się rozejdzie do rana i wytrwam do wizyty o 15stej.

reklama
Monya jak sytuacja ze skurczami U Ciebie?
Ja spać nie mogę męczy mnie zgaga, boli lydka po skurczu i kot mnie udeptuje
Jedyny towarzysz mojej bezsenności

Ostatnia edycja:
Póki co są nieregularne i w jakiś odstępach przyzwoitych. Leki pozwoliły zasnąć. Ale co wstaje to brzuchol twardy. Najważniejsze, że noc za mną i udało je się trochę spacyfikować.

Cudowna reklama z rana. Mogliby tylko byków nie robić. ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 54
Codziennie wieczorem próbuję doczytać i ostatecznie sen wygrywa... Niestety rano czasu brak na szczegółowe odpisywanie...:zawstydzona/y:

U mnie też można rodzić ambulatoryjnie. Ostatnio znajoma trzecie dziecko urodziła po 3 godzinach i po kilku kolejnych wyszli do domu. Ja planuje zostać w szpitalu 1-2 dni, oczywiście jak nie będzie komplikacji.

Julian po wycieczce mega zadowolony, już domaga się powtórki. Coś czuję, że podtrzyma ułańskie tradycje w rodzinie.

Wczoraj mi ciśnienie skoczyło, bo facet od zabudowy szafy i komody znów przesunął termin montażu o tydzień... Pokój młodego kompletnie nieumeblowany, jedynie kołyskę mamy.

Miłego dnia.

Czesc dziewczynki :-)

Ja zaraz ide sie kapac, ogarnac i czekam na wizyte!

Dzisiaj mamy z mezusiem 3 rocznice slubu wiec moze synus sprawi prezent rodzicom? ;-)

Zobaczymy czy mnie wezma na ten test Oxy, juz jestem glodna a tu trzeba na czczo :sorry2:

CALTHA na porodowke jestes nastepna, luz :-) malutkiej bedzie lepiej poza Twoim brzuszkiem bo lozysko i przeplywy to powazna sprawa.. masz do kogos nr tel albo neta zeby dac znac co z Wami?

KATUSHKA nie martw sie.. ja mam problemy z lozyskiem i przeplywami ze wzgledu na cukrzyce ciazowa :tak:

MADISON jak znajdziesz chwile to daj znac co u Was :-)

EWAELINKA jak tam w domu?

MONYA Ty sie nie wbijaj z porodem :-p najpier CALTHA potem ja hehe ;-) a tak powaznie to obys wytrzymala do wizyty!

Potem wpadne
Buziaki

reklama
Hej, to widzę noc średnia. Monya bidulko ale sie męczysz z tymi skurczami... Moje są w nocy głównie i głównie napierdziela z krzyża,a w dzień to pikus ból jak na @ czuję tylko rano przed poranna seria bąków:p
Natkusiu daj znać jak po obchodzie. Dla mnie to n nieludzkie jest trzymanie na glodnego do rodzenia,trzeba mieć siuly,zjedz coś przed tym testem.i sie nie przejmuj,bo to tylko w polsce gania głupota z tym byciem na czczo.
Caltha no to stres jest jak sie date zna. Dzisiaj sie relaksuj nasza kolejna mamusiu :-)
Lilith jak tam???

Do góry