reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

A u mnie skurcze, skurcze, skurcze. W ruch idzie 4 nospa. Kostek napiera, aż czuje ucisk na szyjce po stronie korka, jakby tylko on go powstrzymywał. Mam nadzieję, że się rozejdzie do rana i wytrwam do wizyty o 15stej.

reklama
Monya jak sytuacja ze skurczami U Ciebie?
Ja spać nie mogę męczy mnie zgaga, boli lydka po skurczu i kot mnie udeptuje
Jedyny towarzysz mojej bezsenności

Ostatnia edycja:
Póki co są nieregularne i w jakiś odstępach przyzwoitych. Leki pozwoliły zasnąć. Ale co wstaje to brzuchol twardy. Najważniejsze, że noc za mną i udało je się trochę spacyfikować.

Cudowna reklama z rana. Mogliby tylko byków nie robić. ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1405481624.334365.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 49
Codziennie wieczorem próbuję doczytać i ostatecznie sen wygrywa... Niestety rano czasu brak na szczegółowe odpisywanie...:zawstydzona/y:

U mnie też można rodzić ambulatoryjnie. Ostatnio znajoma trzecie dziecko urodziła po 3 godzinach i po kilku kolejnych wyszli do domu. Ja planuje zostać w szpitalu 1-2 dni, oczywiście jak nie będzie komplikacji.

Julian po wycieczce mega zadowolony, już domaga się powtórki. Coś czuję, że podtrzyma ułańskie tradycje w rodzinie.

Wczoraj mi ciśnienie skoczyło, bo facet od zabudowy szafy i komody znów przesunął termin montażu o tydzień... Pokój młodego kompletnie nieumeblowany, jedynie kołyskę mamy.

Miłego dnia.

Czesc dziewczynki :-)

Ja zaraz ide sie kapac, ogarnac i czekam na wizyte!

Dzisiaj mamy z mezusiem 3 rocznice slubu wiec moze synus sprawi prezent rodzicom? ;-)

Zobaczymy czy mnie wezma na ten test Oxy, juz jestem glodna a tu trzeba na czczo :sorry2:

CALTHA na porodowke jestes nastepna, luz :-) malutkiej bedzie lepiej poza Twoim brzuszkiem bo lozysko i przeplywy to powazna sprawa.. masz do kogos nr tel albo neta zeby dac znac co z Wami?

KATUSHKA nie martw sie.. ja mam problemy z lozyskiem i przeplywami ze wzgledu na cukrzyce ciazowa :tak:

MADISON jak znajdziesz chwile to daj znac co u Was :-)

EWAELINKA jak tam w domu?

MONYA Ty sie nie wbijaj z porodem :-p najpier CALTHA potem ja hehe ;-) a tak powaznie to obys wytrzymala do wizyty!

Potem wpadne
Buziaki

reklama
Hej, to widzę noc średnia. Monya bidulko ale sie męczysz z tymi skurczami... Moje są w nocy głównie i głównie napierdziela z krzyża,a w dzień to pikus ból jak na @ czuję tylko rano przed poranna seria bąków:p
Natkusiu daj znać jak po obchodzie. Dla mnie to n nieludzkie jest trzymanie na glodnego do rodzenia,trzeba mieć siuly,zjedz coś przed tym testem.i sie nie przejmuj,bo to tylko w polsce gania głupota z tym byciem na czczo.
Caltha no to stres jest jak sie date zna. Dzisiaj sie relaksuj nasza kolejna mamusiu :-)
Lilith jak tam???

Do góry