WKasia
Fanka BB :)
Witam wszystkie Ciężarówki. Po wczorajszej nieobecności miałam co czytać. Czytałam,że pisałyście o furaginie. Ja jestem na niej od początku ciąży(jedna tabletka dziennie i wit.C), z moich informacji furagina jest wyłącznie na receptę(raz lekarz zapomniał mi wypisać a w aptece farmaceutka nie chciała mi sprzedać,więc musiałam urofuraginę kupić, a ta jest trzy razy droższa a skłąd ten sam).
Tak sobie myślę,że właściwie pełnia nie pomogła żadnemu dzieciątku z naszego grona przyjść na świat, więc może to jest troszkę przesadzone.
Mecz oglądałam i kibicowałam Niemcom:może rzeczywiście wczoraj lepiej grała Argentyna, ale patrząc na całokształt zawodów Niemcy w każdym meczu pokazywali klasę i moim zdaniem puchar wygrali zasłużenie.
Miłego dnia.
Tak sobie myślę,że właściwie pełnia nie pomogła żadnemu dzieciątku z naszego grona przyjść na świat, więc może to jest troszkę przesadzone.
Mecz oglądałam i kibicowałam Niemcom:może rzeczywiście wczoraj lepiej grała Argentyna, ale patrząc na całokształt zawodów Niemcy w każdym meczu pokazywali klasę i moim zdaniem puchar wygrali zasłużenie.
Miłego dnia.