reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie ,nie pisze bo czuje sie fatalnie i nie chce wam tu truc :-(
Czuje sie co raz gorzej a dzisiejsza noc byla fatalna ,do tego od wczoraj wieczorem leci mi mleko doszly skurcze od kregoslupa jak dotrwam do jutra to bedzie fajnie bo rano mam wizyte w klinice u poloznej ,ale po dzisiejszej nocy i poranku dalej z bolami chyba podejme decyzje o odwiedzeniu kliniki :-/ ,a nie umiem jej podjac bo mysle "zaraz przejdzie "" czuje sie jakbym miala mega okres i raz na jakis czas przychodzi bol od strony plecow wysokosc nerek (chyba) i wlasnie te cale "chyba" mnie wykancza!!!!!

Do tego aplikacja mnie caly czas wywala -w razie czego postaram sie pisac narazie czekam :-/
Na szczescie sama nie jestem a i moj maly ma dzis ostatni dzien szkoly

Milego dnia dziewczynki :-*

reklama
Cześć.

Od dwóch dni próbuję doczytać ten wątek, co nie jest łatwe bo piszecie na potęgę, dodatkowo wywala mnie co kilka stron, bo piszę teraz głównie z telefonu... Z tego co pamiętam:

Anielka cieszę się, że wychodzicie do domu. Teraz w spokoju możecie siebie sie uczyć.
Madison wielki szacunek dla Ciebie. Mimo tego, że nie tak miało być, to skruulatnie układasz sobie wszystko na nowo, twoje posty tchną optymizmem mimo, ze lekko nie masz i sama wypracowałaś super laktację.

Wczoraj odprowadziliśmy z Julianem moich rodziców na autokar. Było mi smutno, bo średnio chcieli wracać z różnych powodów... Mam nadzieję, że tata będzie w dobrej formie dalej i uda mu się przyjechać we wrześniu.

Mama poprasowała wszystkie ubranka dla malucha, olbrzymia wyręka dla mnie, bo bardzo nie lubię prasować. Teraz muszę poprać tylko pościel i pieluchy tetrowe.

Dziś mam kontrolę u kardiologa.

Ewaelinka trzymam kciuki za Was. Dobrze,że masz pomoc w domu,spokojnie możesz synka zostawić z babcią.
Trzymaj się dzielnie.

Madison super,ze dziś do domku. Widziałam zdj. dziewczynki są słodziutkie.
268191_218284494983896_1246645857_n.jpg

Załączniki

• 268191_218284494983896_1246645857_n.jpg
    268191_218284494983896_1246645857_n.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-)

Na wstepie chcialabym pogratulowac KATUSHCE.. 37tc skonczony jest Twoj :tak: super! Moj wielki dzien jutro i mam juz łzy w oczach ze szczescia ;-)

MADISON ciesze sie ogromnie, że z dziewczynkami lepiej! Ah ta laktacja.. w koncu Ci sie unormuje :tak: no i dobrze ze wychodzisz do domu :*

MADUNIA dobrze ze masz prasowanie z glowy! Udanej wizyty u kardio

EWAELINKA obys poczula sie lepiej.. tule :*

OJAKA bedzie dobrze! Trzymam &&&&&

FIUFIU lepiej urzedowe rzeczy zalatwic za wczasu :tak:

EWCOL nie denerwuj sie.. tacy sa juz samce :sorry2: oby z autem nie bylo nic powaznego..

Miłego dnia!0

Fiufiu mam pytanko odnosnie tego przysposobienia.mozna to zalatwic przed narodzinami dziecka?pytam bo ja ze swoim g slubu nie mam i myslalam ze dopiero po narodzinach mozna to zalatwic.

sylwia_k narobiłaś mi smaka na frytki :happy::happy::happy::happy:
Ulika hehehe fajnie, że tym razem nakręcałyśmy się bardzo pozytywnie. Pięty...no właśnie. Mnie też to czeka o ile się tak wygnę :-):-)
caltha super, że mobilizacją Cię odnalazła/ Ty ją odnalazłaś :-):-)
Ewaelinka84 przykro mi, że tak Cię boli:-( Trzymaj się dzielnie- w końcu jesteś mega dzielna kobieta. Oby bóle przeszły

Ja miałam nieprzyjemny poranek. Obudził mnie skurcz łydki. Dobrze, że mąż był jeszcze w domu. Przybiegł i masował nogę. Niestety teraz jest jak kamień i boli jak chodzę. Najgorsze, że ginekolog kazał mi odstawić magnez w tę sobotę:hmm: Troszkę się boje co to będzie.
No nic. Dziś czeka mnie ciekawy dzień. W telefonie mam ustawione przypomnienia co godzinę. Tyyyyyle do zrobienia i załatwienia. A wieczorem przychodzą znajomi na meczyk :-) Nie wiem jak to ogarnę:rofl2:
Miłego dnia, żadnych bólów, dużo pozytywnej energii i motywacji Wam życzę;-);-) I nie rozpakowywać się jeszcze;-)

Stokrotka- mozna przed. Musicie isc z chłopem do urzedu stanu cywilnego i on musi uznac dziecko a Ty musisz potwierdzic ze to on jest ojcem i podpiszecie papierek i juz :p

edit: nie wiem tylko czy potrzebny jest Twoj akt urodzenia czy a.. o to musisz dopytac, chyba ze dziewczyny wiedza

Dzień dobry :-) Po raz pierwszy od nie pamietam kiedy spalam cala noc :-) od 23.30 do 6:00 ani razu nie wstawalam do lazienki :-):-) jej jak to fajnie sie wyspac :-)

Zaraz jedziemy z m. po kolyske . Mam nadzieje ze wrócimy z jakąś. Jak mojemu wczoraj opowiedzialam o wizycie to stwierdzil ze nie ma na co czekac :p

A z innej beczki potrzebuje czegos na swedzacy problem podwozia. Ogólnie to po antybiotyku strasznie sucho jest i to chyba przez to . Ale nie wiem czym moglabym sie posnarowac . Oliwka odpada. Na noc dzis sudokrem poszedl i bylo ok , ale on nie nawilza .

Dzień dobry ;)
Madison małe są urocze:*
Ojaka przed Tobą zatem długi, ale miły dzień:)
Caltha oby czas w pracy szybko minął i będziesz mogła cieszyć się spotkaniami:)
Fiufiu ważny dzień;)
Ewcol a może to tylko pasek, albo mało płynu hamulcowego?
Że tez dalej jechałaś...

reklama
Do góry